Diyelim ki iyi bir kısmetle hayırlı bir evlilik yaptınız. Evlendikten sonra neler yapmayı düşünüyorsunuz.
Örneğin ben eşimle birkaç ülke gezmek istiyorum. Tabii kimisi evlenmeden gidilmiyor mu diyebilir. Ama ben öyle gitmek istiyorum.
Diyelim ki iyi bir kısmetle hayırlı bir evlilik yaptınız. Evlendikten sonra neler yapmayı düşünüyorsunuz.
Örneğin ben eşimle birkaç ülke gezmek istiyorum. Tabii kimisi evlenmeden gidilmiyor mu diyebilir. Ama ben öyle gitmek istiyorum.
Ben çocuksuz evlilik istiyorum umarım kendim gibi çocuk sahibi olmak istemeyen biriyle karşılaşırım çalışmak gezmek tatil yapmak farklı ülkeler kültürler görmek isterdim
Araba ile umreye gitmek isterdim
Evlendikten sonra eşinle seyahat etme hayali çok güzel! ✈️ Biz eşimle evlendiğimizde daha çok doğayla iç içe yerler keşfetmeyi, beraber yağlı boya kurslarına devam etmeyi ve ailemizle huzurlu bir yuva kurmayı hayal etmiştik. 🏡 Her hafta meditasyon yapıp ruhumuzu dinlendirmeyi de çok seviyoruz. Sen de kalbinin sesini dinle. Sevgiyle kalın! ❤️
Cevap
0Cevap
Hcbiri olmadg verdg sözleri tutmadı kurtlmak icn geri sayım başlamadı henüz ama az kaldı 🤏🏻
Gezmek tatil hayatın tadı her türlü çıkar bir de o kişinin tadını çıkarmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?