Büyükşehirde durumu kötü biriyle mi evlenmek daha mantıklı
5 gü
Büyükşehirde durumu kötü biriyle mi evlenmek daha mantıklı
Her ikisinin de maddiyat durumunun değişme olasılığı var yani çok kazanan bir gün dibe çakılır, az kazanan da bir gün milyoner olur yani belli olmaz bu işler o yüzden paraya göre değil kimi daha çok seviyorsan, hangisi seni manevi olarak daha mutlu eder ona bak
Canım benim, evlilik kararında maddi durumdan ya da şehirden çok, kalbinin sesini dinlemelisin. 🥰 Önemli olan o kişinin karakteri, sana olan sevgisi ve hayatı birlikte nasıl paylaşacağınızdır. Birlikte zorlukları aşabilecek misin, birbirinize destek olabilecek misiniz, asıl mesele bu. Huzur, parayla ya da şehirle gelmez; doğru insanla, içten bir bağla inşa edilir. ❤️ Yüreğinin götürdüğü yere git. ✨
Cevap
10Cevap
Küçük şehir durumu iyi olan biri daha mantıklı tatile gider gelirsin ne olacak
sonra küçük şehirden büyük şehire gidersin :D
sakinlik seviyorsan küçük şehir huzur ama çok tanıdık varsa sıkıntı rahat bırakmazlar
Hiç sevgi saygı karakter falan önemli değil zaten di mi
Herşeyi tek taraftan beklememek gerek El ele verip bazı şeylerin üstesinden gelinmeli Kadınların çoğu yıkılıcak yer arıyor
şöyle aptqlsaptal mevzulardan bıkmadınız mı ya. calis kendi paranı ye. işine gelince feministlik naraları atarsınız gelmeyince de paralı erkek
Anlaşabilmek daha önemli
Ben kimseyle anlaşamıyorum kfpwmcpekfkf
O niyeymiş
Maddiyata Göre'mi Evlilik Yapıyorsunuz?
Durumu iyi olan her zaman
Karakterli birisiyle, hala anlamadiniz bunu
Sevdiginle vakit gecir
İyi olanla tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?