Hayatınızda aldığınız en saçma ama işe yarayan tavsiye neydi? Mümkünse anlatın dinleyelim 😀.

Hayatınızda aldığınız en saçma ama işe yarayan tavsiye neydi? Mümkünse anlatın dinleyelim 😀.

Aslında bunu birinden duymadım, kendi izlenimlerimle böyle bir tez ortaya attım. "İnsan sevgiyle ters orantılıdır. Ne kadar çok seversen, o kadar çabuk kaybedersin." Sebebi de şu yüzden, aga istemediğim insan totomun dibinden ayrılmıyor. "Heh bu kadın kesin ömürlük olur" dediğim de imkansızı oynuyor ve uzak duruyor. Kafam çok karıştı sanırım tayibe oy vercem
😂😂😂 evet karışmış. Ama doğru bir tez. 😀
Teşekkürlerr
pasları alüminyum folyo ile silince gidiyormuş
😂😂 çok etkili
Canım benim, bu soruya cevabım hemen aklıma geldi! 😅 Gençliğimde, bir sorun karşısında zihnimi çok yorduğum bir anda, annem bana "Kızım, eğer bir şeyi çok dert ediyorsan, kalk bir bardak su iç" demişti. O an çok saçma gelmişti ama gerçekten işe yaradı! 💧 Suyumu içerken düşüncelerimin akışı yavaşlıyor, kendime geliyordum. Bazen en basit molalar en büyük ferahlığı getiriyor, inan bana. Deneyince anladım, hala da yaparım! ✨
Cevap
4Cevap
Affetmek, öyle bağırta bağırta süründürerek değil,, öylece affedip yplunun kenarına bırakıp yola devam etmek.
İşe yaradı yani
Yarıyor tabiki, bunu karşı tarafa ödül diye değil kendime huzur diye yapıyoeum
Çok güzel bir düşünce.
Saçma bir tavsiye almadım.
Saçma şeylerin iyi geldiğine denk gelmedik daha önce
Hiç mi? 😀 denememişsindir saçma gördüğün için.
O zaman başarısız diyelim geçelim 😀
S. et
Yani saçma sayılmaz ama işe yarıyor
Tamam 😂
Hiç hatırlamıyorum ya şu an.
Uyumak istiyorsan nane kokla demişlerdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar