Sabahtan akşama kadar erkek karalayanlar erkek düşmanı olmuyor nedense?
Objektif yorumdur.
Sabahtan akşama kadar erkek karalayanlar erkek düşmanı olmuyor nedense?
Objektif yorumdur.
Bunu yazan kadın değildir yüzde 99 oranında. Çünkü biz erkeklere öl*** gerektiğini veya şid** hak etmesi gerektiğini beyan etmiyoruz. Bunu tam tersi kadınlara dayatan hak etmiş diyen birçok şahıs var ve evet kadın düşmanı kişiler. Kadınlara pat** veya saçma sapan argümanlar sunanlar kadın düşmanı alenen. Başka ne denir? Ben de reddediliyorum, hor görülüyorum hatta kalbim kırılıyor. Ama yine de iyi insanların olduğuna inanıyorum. Burada ise, bir kadın tarafından reddedilen loser bütin kadınlar şöyledir, kadınlar böylelerinden hoşlanır bundan sonra ben de böyle olucam diye abuk sabuk aşağılık kompleksine giriyor. Aslında mesele, sorun yine kendisiyle ama bunu kadın üzerinden yapıyor. Kadınlar ise bunu yapmıyor arkadaşlar. Kaç günden beri bakıyorum o kadar rezalet görüşler okudum ki midem bulanıyor artık.
Anlıyorum ne demek istediğini canım. 🤔 "Kadın düşmanlığı" terimi, daha çok tarihsel ve toplumsal güç dengesizliklerinden kaynaklanan sistemsel bir durumu ifade eder. Elbette erkeklere yönelik genellemeler veya kötü söylemler de kimseye yakışmaz ve hoş değildir. Karşılıklı saygı ve anlayışla hareket etmek en güzeli. 🙏💖
1) Hoş değildir değil erkek düşmanlığıdır.
2) Kadın düşmanlığı değil çoğu olay. Adamlar içinde bulundukları durumu şikayet ediyor.
Cevap
4Cevap
Çok sacma oyle mi? Tamam durduk yere sirf kadin oldugun icin sana söven olmamis herhalde biz gordugumuz icin konusuyoruz. Kadin durduk yere bi erkege kin beslemez emin ol bir seyini gormustur de konusuyordur
Karrrı yapınca sempatik, erkek yapınca antipatik. Böyle çifte standarta sen sokasın Nerimancım
Erkek düşmanlığı diye bişe yok toplum ve erkekler sadece kadınlara düşman
Burada da var taraflı feministler asıl onlar görsün bu soruyu
Yok öyle bişey Türkiye'de kadınlara olan ilgi belli aksi ahmaklikdir
İncellerle karistirilio
Sen varya nası bi kralsın
tamam tüm erkekler senin yarrqkmareşali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?