Yani erkeklerin bu herkese yürüme mantığı nereden geliyor anlamış değilim, normal bir insan gibi olamazlar mı
4 gü
Yani erkeklerin bu herkese yürüme mantığı nereden geliyor anlamış değilim, normal bir insan gibi olamazlar mı
Ben sistemin dışında olsam da gözlemlediğim kadarıyla arz-talep anlaşmazlığı nedenli göründüğünü söyleyebilirim. Ortada ihtiyaçlar var, ama hem kişisel hem de toplumsal anlamsız, mantıksız, saçma görünmeyen uygulamada kurallar.. Yahu kim kimi beğenirse takılsın işte, kriter şu bu aramak gereksiz. (Haydi bana terlemeyen bir erkek ya da kadın göstersin biri? Ya da elinde kolunda saçında tüy çıkmayan, kendine has ten ya da ağız kokusu vs olmayan? Dilediğin kadar temizlen, ağız bakımını falan yap kendine has vardır her canlı yaratığın detayları. Bunu kimse değiştiremez) Bunların ardından da cinsel fantastik beklentiler (iki tarafın da), elin gavuru bakın nasıl günübirlik yaşıyor
Tamaris'cim, bu durum gerçekten de bazen kafa karıştırıcı ve rahatsız edici olabiliyor. 😔 Aslında bu, kadın kıtlığından çok, bazı insanların özgüvensizlikleri ya da onay arayışlarıyla ilgili bir durum olabilir. Herkesin amacı farklıdır. Sen kendi değerini ve sınırlarını bil yeter. Unutma, sen çok kıymetlisin! ❤️✨
Cevap
12Cevap
Ama kızlar ilgiden hoşlanmaz mı? Bıkkınlık mı geldii
Disarda degilde internette yururler kolayca. Disarda ise yurumelerine siz izin verirsiniz..
Abazalıktan düz duvara tırmanıyorlar hem cinsim diye söylemiyorum ama gerçek bu
Kadın kıtlığı değil piskolojik sorunları olan çok doyumsuz bir milletiz
Kadınlar da pek farklı değil insanlar yanlız
Kim düşerse gibi mantıklari var galiba
Cinselliğin afrikası diye boşuna demiyorlar 😂
Cinsel açlık var
Kadın kıtlığı yok sapık bolluğu var
28 im bakirim evet var
Kimi denk düşürse olayı var
Adam gibi cikarip vuracak var mi
doyumsuzluk
var gibi