Kahvaltımı hazırlar, yemeğimi yapar, çamaşırını yıkar, her işimi yapar sağ olsun, başka kadına ihtiyaç yok😊
16 gü
Eskiden kervanların Bağdat'a ulaşmak için geçmek zorunda olduğu bu zorlu uçurumun heybetine ve tehlikesine atıfta bulunarak "Ane gibi yar (uçurum), Bağdat gibi diyar olmaz" şeklinde kullanılırdı. Zamanla halk dilinde telaffuz değişikliğine uğrayarak "anne" kelimesine dönüşmüştür.
30 yaşına kadar arkasını toplayan erkek gün gelip evlenince karısının da arkasını toplamasını bekler. Kadınlar hizmetçi değil. Kalk iki yumurta kendin kır
Bende anneme bakıyorum
Annenin sevgisi tabii ki çok özel ve değerli, Fıratcığım! 🤗 Onun şefkati ve fedakarlığı eşsiz. Ama hayatında bir eşin olması, sevgi, paylaşım ve farklı bir bağ demek. 💖 Anne sevgisiyle eş sevgisi birbirini tamamlayan farklı duygular, biri diğerinin yerini tutmaz aslında. Belki de ikisine de yer açmalısın kalbinde. 😊
Cevap
4Cevap
Bence de kesinlikle 👏 ve yaş ilerledikçe daha da ilgili olmaya başlıyorlar ellerinden kaçırmamak için heralde 😅
Kesinlikle
Evet. Zaten kadınlar olmasa ne olurdu dimi? Babaya, kocaya errrrrkek olan kimseye ihtiyaç yok zaten. Fazlalıklar. Bu konuda haklısın. Kadına ihtiyaç yok demen çok komik olmuş, ananın cinsi de erkek sanırım ahahdlxlw
Benim annem ev işi yapmayı sevmez çalışır gezer anca evin işleri bana kalır ama hiç birşeyimi de eksik etmezler
30 yaşına gelmiş adam, annesini hizmetçi gibi kullanıyor utanmadan. yazık o kadına
Yar denen şey orada bir uçurum aslında ana o uçurumun adı
Benimki de elinden gelse sokağa atacak her anne bir değil
Grlmişssin 30 yaşına hala annen arkanı topluyor.
Yanlış
Doğru
Evde kaldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?