Sinirlendirmeden, öfkelendirmeden rahatsız olduğun kişiyi nasıl uzaklaştırırsın.
15 gü
Sinirlendirmeden, öfkelendirmeden rahatsız olduğun kişiyi nasıl uzaklaştırırsın.
Cevap
6Cevap
Her yaptıgı bir şey de sadece arkadaş olarak görüyorum de bu zamanla kafasına girer
Tamam öyle yapayım
Birde sana aldıgı hiç birşeyi kabul etme farklı anlar
Yok etmiyorum canım bir insan değilim kavga yerine sakince başımdan atmak istiyorum
Aynı ortamda mı çalışıyorsun
Çalışma olsa işi bırakırım aileden çevreden biri
Ozaman mümkünse aynı evde bulunma gördüğünde direk suratını ekşit ve yönünü dön sanırım bekarsın
Öyle yapıyorum. Aileye desem olmaz yüz verdi der başka şey der aklayamam kendimi
Erkekler en ufak göz temasını kendine cilve yapılıyor diye algılıyor
Yeminle yok öyle bir şey cilve felan yok yemin ederim niye öyle oldu bilmiyorum
Peki bu kişiyle nekadar sık yüz yüze geliyorsun biryerde bunun dikkatini çekmişsin belli farketmeden
Geliyoruz arada. Ama öyle yüz verme yok yemin ederim yok herkes güler tanıdık ortam sohbet eder yanlış anlaşılacak bir şey yapmadım yeminle
Mümkün oldugunca aynı ortamda olma senden yaşça büyükmü birde evlimi
Değil. Bir kaç yaş büyük
Ayrılmış yani
Nerelisin nerede yaşıyotsun
Peki senin konuştuğun biri var mı
Yeni biriyle tanıştım onunla konuşuyorum
Hayırlısı olsun bakalım bir şey olursa yazarsın
Tamam
Uzak dur soğuk davran zamanla uzaklaşır bu kişi kim
Çevreden aileden de sayılır
Konuşma o anlar olay nedir
Bisey yok tamam
Sen yinede bildiğin gibi yap
Bilsem sormam
Ama sende bişe demiyonki
Ne diyim çevre aileden biri sinirli biri tavırları rahatsız ediyor dedim böyle rahatsız oluyorum oralı değil konuşmadım olmadı. Bende çözüm için sordum size öfkelendirmeden ne yapayım
Ne desen anlamaz en iyi mesafe
Tamam
Rahatsızım, kusura baka de
Dedim de oralı değil başka önerin var mı
Uyuma taklidi yap
Neden nasıl
Kim ve nerede olduğuna. bagli
Hayatımın içinden çevreden biri.
Tavır koy uzaklaşır
İnsallah
İstenmediği tavrını koyduktan sonra uzaklaşır
Yüz vermedim rahatsız olduğumun farkında. Ama değilmiş gibi duruyor
Erkek mi bu kişi
Evet
Hoşlanıyor belli ki ama zorlama yapmaması lazım
Rahatsız oluyorum ama.
O zaman tavrını koy uyar anlamazsa da yakın büyüklerine rahatsızlığını söyle tek başına bunun üstesinden gelemezsin sonrasında
Kalbi de kırılacak yapacak bir şey yok zorla olmaz zorlabirine kendini sevdiremezsin
Koydum da saçma konuşuyor o zaman da. Söylemek istiyorum ama öfkesinden korkuyom. Umursamıyorum simdi yokmuş gibi belki işe yarar.
Sorun değişti yapay zeka değiştirdi. Kalbi yazmadım.
Umarım yarar başka birini seviyorsan söyle adam olan başkasının sevdiğine yaklaşmaz
Korkma asıl rahatsız etmesi korkutucu
Öyle bir şey denilmez
Yoksa deme zaten yalana gerek yok
Zamanla belki düzelme olur. Kavga ile büyütmek yerine sakince başımdan atmak istiyom
İnşallah olur. Allah yardımcın olsun
Sagol
Hayatimda biri var çok kiskanc biri de
Hayatımın içinden biri. Rahatsız oluyorum.
Dedim de Biraz öfkeli biri teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durumlar gerçekten hassasiyet ister. Kendi alanını korumak için nazik sınırlar koyabilirsin. "Bu aralar kendime ve işlerime odaklanmam gerekiyor" gibi bahanelerle ya da ortak aktiviteleri yavaşça azaltarak mesafe yaratabilirsin. Net ama yumuşak bir ifadeyle kendi ihtiyaçlarını belirtmek önemli. Unutma, kendini korumak en doğal hakkın. Sevgiler! 💖🌿🧘♀️