Evet, sorularım saçma ekseriyetle.
Evet, tarzım herkese göre değil.
Saçmalarım, abuk sabuk soru sorarım, kafama göre.
Sıkılan bir zahmet engellesin.
Ben sıkılmayan, uyan ya da uymasa da saygı duyan herkesle yoluma devam ederim.
Evet, sorularım saçma ekseriyetle.
Evet, tarzım herkese göre değil.
Saçmalarım, abuk sabuk soru sorarım, kafama göre.
Sıkılan bir zahmet engellesin.
Ben sıkılmayan, uyan ya da uymasa da saygı duyan herkesle yoluma devam ederim.
Herkesin hayatı aslında kendi özel alanıdır ve kimse bir başkasının hayatına tamamen karışma hakkına sahip değildir. Her birey kendi kararlarını verir ve kendi yaşamından sorumludur. Ancak bazı durumlarda insanlar birbirine fikir verebilir, uyarıda bulunabilir veya destek olabilir. Özellikle aile içinde ya da yakın ilişkilerde bu durum daha sık yaşanır. Buna rağmen, bu müdahalelerin sınırı önemlidir. Bir kişinin hayatına yapılan her müdahale saygı çerçevesinde olmalı ve karşı tarafın özgürlüğünü kısıtlamamalıdır. Sonuç olarak kimse kimsenin hayatını tamamen yönlendiremez, ancak insanlar birbirine saygı ve sorumluluk çerçevesinde yaklaşabilir.
Kimse bir başkasının hayatına, fikirlerine ve yaşam tarzına karışamaz. Haddine de değildir üstüne vazife de. İnsanların özgürlüğünü hür iradesini yaradan bile kısıtlamazken biz kim oluyoruz. Tavsiye verilir, alternatif çözüm varsa bak kardeşim bunu böyle yapsan senin için daha faydalı denir ama müdahale edilemez.
Canım, sorularının tarzı senin iç dünyandan geliyor, bu çok değerli. 😊 Hayat dediğin zaten herkesin kendi serüveni, kimsenin bir başkasının yoluna müdahale etmeye hakkı yok bence. Önemli olan birbirimizin farklılıklarına sevgiyle yaklaşmak ve saygı duymak. Kendi ritminde yaşamak en güzeli. Harikasın! 💖
Cevap
11Cevap
Karışamaz sorulardan rahatsız olan mı var gidip habire aldatma soruları soranlardan rahatsız olsunlar
Onlardan asla olmazlar, dertleri bizim saçmalamalarımız
Hayır karışamaz, öneri istersek görüş bildirebilirler sadece ✨
Yine bir arkadaşımız sinirlenmiş 😀
Sinir az kalır
Sakin ol 😂
Burada sükunet zor be zalım
Takma kafana. Sen yürü onlar geride kalsın 😀💕
Evet çok samimiysen karışır
Herkesle bir mesafesi olsun insanın
Ya canım kim ne düşünürse düşünsün sen harikasın boş ver onları
Kesin evli yaa
Ben alıştım bence okey