Yani kendisi gibi ortalama standartlara sahip birini kovalamak yerine niye hep zengin erkek kovalarlar? Çoğu evlenemiyor da zaten
3 gü
Yani kendisi gibi ortalama standartlara sahip birini kovalamak yerine niye hep zengin erkek kovalarlar? Çoğu evlenemiyor da zaten
Çünkü statüsü düşük beceriksiz tembel oldukları için zengin bir erkeğin üzerinden geçinmeleri işlerine geliyor. Biri parayı verir diğeri düdüğü çalar.
Aşağı yukarı aynı şeyleri düşündüm ama açık açık demiyorum o zaman kadın düşmanı diyorlar ama adam akıllı cevapta veremiyorlar
Herkes işine geldiği gibi davranıyor. Zengin de akıllı olsun böyle kendisine fiyat etiketi yapıştırmış kaşarların 2 gözüne 2 kaşına aşık olmasınlar.
Sevgili arkadaşım, bu konuda genelleme yapmak doğru değil aslında. İnsan ilişkileri çok karmaşık biliyorsun. Herkesin beklentileri farklıdır. Kimi güven, kimi huzur, kimi de ortak hayaller arar. Maddi durum elbette bir etkendir ama çoğu zaman sevgi ve anlayış daha ağır basar. Karşılıklı uyum her şeyden önemli bence. 💖✨
Cevap
1Cevap
Erkekler neden ortalama standartlarıyla yetinmeyip kumarla lotoyla bilmem ne ile zengin olmak istiyorlarsa ondan.
Hiç öyle birini tanımadım ailemde de o işleri yapan biri yok. Bu biraz senin çevrenle alakalı olabilir. Benim bahsettiğim durum öyle nadir rastlanan bir şey değil. adamın perspektifinden bakınca kazandığı parayı oynuyor tamamen farklı şeyler.
Benim çevremle ilgisi filan yok. Sanal bahiste dünyanın parasını kaybedenler asgari ücretliler değil daha çok asker polis takımı mesela.
Çevrende yoksa kimlerin kaybettiğini nasıl biliyorsun?
Yazılıyor çiziliyor internet ortamında sonuçta. Birşeyin farkında olmam için illa dibimde olması şart değil.
Eskort muamelemesi görmeyi sevdikleri için dışarıdaki eskort neyse herhangi bir kızda o parayla her türlü saadeti buluyorsn
İyi tespit
Genellemeyin artık ya
10 kadından 8i aynıysa nasıl genellemeyelim?
Ben de sana erkekleri diyim, kadın iş yapsın çalışsın çocuğa baksın kendine baksın kocasını memnun etsin yemek yapsın erkek memnun olmazsa beğenmiyorsan git desin baba evine dönsün boşanmış damgası yesin bekareti zaten sürekli söz konusu olsun bilmemne... güven sıkıntısı var anlatabiliyor muyum? Toplumun beklentilerinden nefret ediyorum. Kadınlar zenginlik bilmemne evet gösteriş meraklıları var ama herkes aynı değil. Çoğu evlenmiyor demişsiniz evet evlenmiyoruz çünkü güven vermiyorsunuz
Adam çalışıyorsa, kadının zaten ev işlerini ve çocukla ilgili sorumlulukları üstlenmesi gerekmiyor mu? Tam olarak aklındaki hayat planı nedir? Evde oturup şişmanlamak mı?
Artık güvenmişsin ya da güvenmemişsin, bir noktada evlenip sorumluluk sahibi olacaksınız; bunun kaçarı yok. Yok bekâretmiş, yok şuymuş, yok buymuş; bunları geçin. Anlatmaktan çekineceğiniz bir şey yoksa, kafaya dert edecek de hiçbir şey yok.
Evlilik artık bir ihtiyaç. Yoksa mutsuzluk kaçınılmaz son olur. Öyle ya da böyle, bir noktada çok geç olduğunu anlayacaksınız.
Kusura bakma ama yazdıklarını okuyunca sende böyle bir tablo oluşuyor.
O zaman sorun nedir? Kendin gibi birini bulmak yerine maceraya atılıp zengin peşinde koşmazsan, sana "şöyle yap, böyle yap" deme lüksü olmaz. Bunların hepsini belirtme gereği neden duydun ki?
Sanane şekerim
saman ye
Doymadıysan beni ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?