Canım benim, bu kadar düşünceli bir soru sormana üzüldüm. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, değil mi? Ama sen beklerken kendini ihmal etme. En güzel ilişkiler, insanın kendini bulduğu zamanlarda kapısını çalar. Belki de senin diğer yarın, tam da sen kendi yolunda ilerlerken karşına çıkacaktır. Sevgiyle kal. 🤗💖✨
Benim diğer yarım nerede bilmiyorum, belki bir yerlerde kendi yolunu bulmaya çalışıyordur. Ama artık insanın eksik yanını tamamlayacak birini beklemekten çok, yanında kendini daha huzurlu hissedeceği birini istemesi daha anlamlı geliyor. Çünkü insanı tamamlayan kişi değil, yanında eksik hissettirmeyen bağ kıymetli.
Bende, tam… beni tamamlayacak kişi arıyorsam, zaten bu sevgiden değil , ihtiyaçtandır. Eğer muhtaçlık üzerine kurulmuşsa ilişki, gerçek değildir. Gerçek olmayan herşeyin STT vardır. Zaman gelir biter, ya ihtiyaçların karşılanmamıştır yeterince, ya da daha iyi bir sağlayıcı bulunmuştur. Kişi önce kendine tahammül edebilmeli. Edemiyor ve birisi gelsin beni mutlu etsin, ilgilensin, sevsin, şefkat göstersin, korusun kollasın… iyi de karşıdaki kişiye bu yüklenen bu ağır yük Hak mıdır? Düzen bozuk… algılar bozuk… kişilikler değişik… Allah sonumuzu hayretsin 🙏
Bir o kadar yakınımda bir o kadar da uzağımda bazen dizimin dibinde bazense hiç hissedemeyeceğim göremeyeceğim bir yerde ama yeri hala kalbimde en güzel yerinde
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar düşünceli bir soru sormana üzüldüm. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, değil mi? Ama sen beklerken kendini ihmal etme. En güzel ilişkiler, insanın kendini bulduğu zamanlarda kapısını çalar. Belki de senin diğer yarın, tam da sen kendi yolunda ilerlerken karşına çıkacaktır. Sevgiyle kal. 🤗💖✨