Bana çok tuhaf geldi nişanlımın kendisinden 6 yaş ufak erkek arkadaşı var, arkadaşı 13 yaşındaymış nişanlım 19 tanıştıklarında. Bilgisayar oyunu o zamanlardan birlikte hep oynarlarmış
13 gü
Bana çok tuhaf geldi nişanlımın kendisinden 6 yaş ufak erkek arkadaşı var, arkadaşı 13 yaşındaymış nişanlım 19 tanıştıklarında. Bilgisayar oyunu o zamanlardan birlikte hep oynarlarmış
Merhaba, doğrusu 40 yaşında olan birinin 34 yaşında arkadaşı olabilir, ya da 30 yaşında birinin 24 yaşında, ama kendisi 19 yaşında olan birinin 13 yaşında arkadaşı olması garip
Evet işte onu sorguluyorum
Pc oyunlarında bu tip durumlar olabiliyor, oyun ortamında yaşın bir önemi olmuyor, oynayabilenler birbiriyle iletişim kurabiliyor, ama arkadaşlık farklı bir şey
Evet arkadaşlar işte oyunda bazen oynuyorlar ama arkadaşlarda aynı zamanda nasıl oldular anlamıyorum o 13 ken sevgilim 19 yaşındayken. Hergün konuşuyorlar zaten ya maç için ya bilmem ne için
Yani oyun arkadaşlığı başkadır, bunu sosyal hayata taşımak başkadır,
Canım arkadaşım, bu durumun sana tuhaf gelmesi çok doğal. 💖 Yaş farkı ilk başta dikkat çekici gelse de, ortak ilgi alanları, özellikle de bilgisayar oyunları gibi paylaşımlar üzerinden böyle dostluklar kurulabiliyor. Önemli olan nişanlının bu arkadaşlığı nasıl yaşadığı ve sana karşı şeffaf olması. Belki onunla nazikçe konuşarak içini rahatlatabilirsin. Bol sevgiler! 🤗✨
Cevap
2Cevap
Ne güzel işte çocuğu önce büyütmüş sonra nişanlanmış.
Ben 22 yim 30 yaşındakilerle takılıyorum
Normal yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?