13 gü

Sevgilim annesine benden fazla bağlanmış gibi, bu kadar anne düşkünlüğü normal mi?

Farklı şehirlerde yaşıyoruz, ailesine çok düşkün birisi güya. Memur bu arada, ailemden uzağım, onlar burada diye bir triplerde. Her neyse konumuza döneyim, uzun zamandır telefonda konuşuyorduk zaten, izne geldi bayramda 1 kere görüştük. Neyse, arıyorum günde 3-4 defa, annesiyle falan konuşuyor hem de kısa değil. Bugün dedim ki bence dengeyi iyi kurman gerek, bana 5 dakika zaman ayırmıyorsun dedim ki gerçekten de öyle. Hatta dedim ki 7/24 annene ne anlatabilirsin, yani ben her şeyimi paylaşırım dedi, çok anaç erkeği ben pek çekemiyorum, biz de değer veriyoruz ailemize ama %90 anne %10 kıx arladaş değil yani. Bide kalkmış biz de böyle yersen demeye getirdi. İletişimi kesmeyi düşünüyorum zaten, uzak şehirlerdeyiz, bir şey yaşamamışken

Güncellemeler
13 gü
Birde diyor ki ileride evlilik durumu olursa zaten bizimkilerin yanından çıkmayız arada da sizinkilere gidilir falan
Sevgilim annesine benden fazla bağlanmış gibi, bu kadar anne düşkünlüğü normal mi?