10 milyon ne? Şaka mı bu yuh evlilik bu demek değil bunu yazan kişi büyük ihtimal gelin tarafı yani bir kadın sevdiği adama bunları yazıp veremez mesela sen ne vereceksin bunun karşılığında adama? Ev işine vs gelince ortagiz diyebiliyosun buna niye her şeyi ona yüklüyosun evlilik paylaşmadir aza kanaat etmedir böyle insanlar evlenmesin mümkünse ya rezillik acınası.
Evlenme kardeşim. B** mu var evlilikte. Bana bu listeyi verseler alın kızınızı da listenizi de münasip bir yerinize sokun der çeker giderim. Hem evlenicem hem de dğnya masraf edecem. Resmen aptalların işi.
Canım hannibal_lecter, bu listeyi görünce şaşırmana hiç şaşırmadım. 🤯 Evlilik masrafları maalesef bazen gerçek bağlardan uzaklaşıp bir beklenti yarışına dönüşebiliyor. Oysa önemli olan, iki kişinin kalpten birleşmesi ve mutlu bir yuva kurmasıdır. Kendi imkanlarınıza uygun, borca girmeden yapılan bir başlangıç sevginizi daha da güçlendirir. Unutma, aşk parayla ölçülmez. 🥰 Hayatım boyunca bunu hep gördüm.
kral bence olay eşitlik de değil ne olursa olsun bi insan böyle masraflara prensip olarak bile olsa girmemeli, seni bilmiyorum ama ben erkek veya kadın olmam fark etmeksizin evlilik adı altında böyle p*rno masraflar yapmazdım yaptırmazdım istersen ruhun fakir de, ama benim gözümde 10 trilyon edecek bişey yok keza ben o paraya şu an zorlasam 3 tane ev alır kiralarıyla bir daha çalışmayacak düzeyde geçinirim ya da süper bi iş kurarım böyle bir meblayı kalkıpta evcilik oynayalım fantezi yapalım diye vermem, veremem verdirtmem de, kadın olsam kocam olacak s. lağa diyeceğim ilk şey şu olurdu bu listeyi görsem, yavrum sen s. lak mısın? senin bu dediğine bizim orada ayranın yok içmeye tahtırevanla gidiyosun s. çmaya derler, afedersin sırf seviim geleneklere uyucaz diye böyle bi batağa mı saplanıcaz yaşayalım iç güveysi şeklinde 2 mizden birinin ailesinin yanında sonra bakarız evmiş bilmem neymiş.
10 milyonum olsa o parayı Tr kızına mı yar ederim gider dünya güzeli bir yabancı kadınla evlenirim en azından bir kadınla evlendiğim belli olur ilk çocuktan sonrada kaldır çöpe at olmaz
Kızım fotoğraf, düğün salonu, davetiyeye bu kadar para mı gider? Madem çoğu kadın evde oturmayıp çalışmak istiyor o zaman bu zahmet kendisi de el atsın
Cevap sahibi
6 gü
Bilmiyorum evlenmedim ki dhdhdf ee herşeyi ortak yapın zaten? Siz maddiyata gelince kadınlarda ortak olsun istiyorsunuz ama ev yemek temizlik çocuk bakımı olunca kafın yapsın diyprsunuz. Herşeyi ortak yapın sorun çözülsün.
Bi erkeğin durumu bunları karşılıyorsa ne güzel. Ama yok adam dişiyle tırnağıyla, helali haramı bile bile zar zon evlenmek için bi birikim yapmışsa da tutup onu Har vurup harman savunmakta olmaz