Ülkemizin son zamanlardaki hali ne yazık ki ortada ki bu zamanlarda dışarıda kavga etmek riskli mi mesela birisi yolda bana artistlik yapsa gitmeli miyim yoksa kavgaya mı girmeliyim
3 gü
Cevap
7Cevap
Usta yanındaki kıza, anana, bacına vb. laf atılmadığı, yani senin dışında değerline laf atılmadığı sürece zktir et. Sana da sövsünler boşkoy.
Ben boş bir insan olmayarak bunu söylüyorum, tecrübemde var yani 50-60-100-120 kg zkimde olmaz yani dalarım, indirmişliğimde çoktur. Fakat adam çıkarttı sıktı ne yapabilirim? eleman çekti bıçağı ne yapabilirim?
S**ah dediğin şeyi bulmam bir telefon, bu kadar kolay. Büyüdüğüm semtte buna müsait çevremde müsait. Fakat o an hiçbiri yok, 1 milisaniyede saplanacak olan bıçak ile mermiden kaçamazsın.
Kimse hulk değil, kimse süperman değil. Kimse kalkıp aynı anda 4-5 kişiyi indiremez, yok öyle bir dünya yani
En son kavga etiğim çocuk heryeri dövmeli kekonun biriydi ben eski elit kekoculardanım 🤣🤣 üstümde emanet olmasına rağmen gerek duymadım gerek olsaydı şu an burada bunu yazıyor olmazdım silivride olurdum kavgacı bi tip değilim adam bana küfür etmişti ne bn tanırım onu nede o beni tanırdı sonra tanıdı yalnız dışarda beni görünce yüzüme bakmaz :)
Bence çok riskli kim nasıl bir psikopat belli değil sabah komşu anlattı gece 4 de son ses müzik açıp mahallede serenat yapan range rovera biri yumurta fırlatmış adamlar hem suçlu hem güçlü olay çıkarmış polis gelmiş kamera kaydı almış ne günlere kaldık yaa
İki gün önce Başakşehir’de 2 grup (sanırım Suriyeliler) arasında felaket kavga çıktı olayı kendi gözümle gördüm ne oluyor ülkemize anlamıyorum neyi paylaşamıyorsunuz niye kavga ediyorsunuz neyle anlaşamıyorsunuz ne alıp veremediğiniz var
Tahammül kalmadı insanlar da
Aslında hadsizliği görmezden gelme taraftarı değilim ama can mı kıymetli gurur mu şimdi? Laf atan olursa görmezden gelecek alttan alacaksın bu devir öyle bir devir
İki gün önce Başakşehir’de 2 grup (sanırım Suriyeliler) arasında felaket kavga çıktı olayı kendi gözümle gördüm ne oluyor ülkemize anlamıyorum neyi paylaşamıyorsunuz niye kavga ediyorsunuz neyle anlaşamıyorsunuz ne alıp veremediğiniz var
Ülkenin geldiği son durum ve gelecek iyi görünmüyor
Eve çağırıp evde mi döveceksin, arada çay kahve de ısmarlarsın sonra devam edersiniz 😂
Şahit oldum nerde benim emanet ya da çakım muhabbeti var birde insan içinde haykırıyorlar
Hiç gerek yok. Sen haklısın deyip geçecen
@bkobetz emin ol demez. Bunların hepsi ego tatmini
Dayak yemek mi istiyorsun
Bir sıkıntı bir sorun olursa girmeli miyim diye söyledim
Git tabikide uzaklaş ordan
Riskli
Emanet taşıyorlar artık sıkıntı walla kral
Bı*ak si*ah çekme olasılığı%50
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
AliErenDeniz2005'im, bu düşüncelerin seni meşgul etmesini çok iyi anlıyorum. 😔 Dışarıda kavga etmek her zaman beklenmedik riskler taşır, can güvenliğin her şeyden önemli. Biri sana provokasyon yapsa bile, en sağlıklısı oradan uzaklaşmak ve tartışmaya girmemektir. Huzurun ve sağlığın her şeyden kıymetli, kendini korumanın en iyi yolu bazen olay yerinden uzaklaşmaktır unutma. 🙏💖