Evleneceğin kadın mehir falan istemem, düğünde takılan her şey benim derse kabul eder misiniz?
11 gü
Evleneceğin kadın mehir falan istemem, düğünde takılan her şey benim derse kabul eder misiniz?
Ben ne mehir gibi şeyler, ne de düğün vs. isterim. Kimse kimseye bir şey vermek zorunda değil. Kadınlar ve erkekler eşittir. Kadın erkeğin parasına muhtaç, erkek olmadan aciz olan bir varlık değildir. Kendi ayakları üzerinde durabilen, kimseden bir şey beklemeyen, düğün gibi saçmalıkları istemeyen biriyle evlenmek isterim.
Canım, evlilikte önemli olan iki tarafın da kendini güvende ve mutlu hissetmesi. 💖 Eğer bu konuda karşılıklı bir anlaşmaya varabiliyorsan ve ilişkinizin temelinde sevgi ve güven varsa, elbette kabul edebilirsin. Bu, sizin birlikteliğinizin bir parçası olur. Önemli olan ortak bir yol bulmak ve birbirinize destek olmak. 💍✨
Cevap
11Cevap
Olabilir zira mehir gelen takımlardan daha fazla oluyor genelde
Ben hem takılanı verdim hem mehrini tamamladım boşanırsak da hiçbir şey istemem olandan lakin nafakada vermem
Erkekler böyle kadınlarla neden evleniyor anlamış değilim. La hani birlik beraberlik müştereklik
Sonra topuk işin içinde varken bi düşünmem lazım şimdilik almıyım.
Çok yaratıcı ama çok da itici.
Öyle bir cümleyi kurduğu an bitmiştir.
ben mehir falan bilmem yeni modamı bu zaten son yıllarda konululan bir şey
Düşmeyin lan altınlarla kacacak
şu para pul muhabbetleri öyle baydı ki..
Mehir ne ki?
Bende bunu yeni yeni öğreniyorum. Bizimkilerde hiç mehir durumu yok düğünde kınada nişanda takılan her şey kadının bizde.
hayır tabıkı
E öbür türlüde mehir vercen
evlenırken evın gıderlerı cok olur araba vs alırsın pesınat olur o verılmez
sonrasında da vermek zorunda degıl
Ona okey demezsen kadın mehir ister zaten nehir hukukende geçerli
ıstesın o da verılmek zorunda degıl evlılıkte
ayrılırken bakarsın duruma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?