28 yaşındayım aile evinde bunaldım, ciddi evlilik için doğru eşi nerede ve nasıl bulabilirim?

Evdekilerle olmuyor, benden büyüğüm var sıkıntılı, baskıcı, nankör bir tip, annemle de anlaşmıyor. İnsanlar nasıl evleniyor, çevremde tek erkek yok, nasıl oluyor bu? Duyanlar şaşırıyor, senin gibi birinin nasıl sevgilisi olmaz? Bir iki tane ciddi konuşmak isteyen vardı, onları da yanlış anlamayın yakıştıramadım kendime, yok dedim. Allah biliyor, gönlünü kırmadan kibarca olmayacağını belirttim. Şu anda evlenmek istiyorum, evde çok rahatsız oluyorum, bir misafir gelince mutfakta yatmak zorunda kalıyorum. Tek korkum, ya yağmurdan kaçarken doluya tutulursam, gerçekten insanlar nasıl başarıyor, benim neden çevremde yok? Gerçekten artık hayatımda birini istiyorum ciddi olarak ve şehir değişsin, ailem ya da ailesi rahatça gidip gelmesin. Çok mu şey istiyorum ben, ne yapacağım? Allah’ıma her gece dua ediyorum 🤲

28 yaşındayım aile evinde bunaldım, ciddi evlilik için doğru eşi nerede ve nasıl bulabilirim?