Evdekilerle olmuyor, benden büyüğüm var sıkıntılı, baskıcı, nankör bir tip, annemle de anlaşmıyor. İnsanlar nasıl evleniyor, çevremde tek erkek yok, nasıl oluyor bu? Duyanlar şaşırıyor, senin gibi birinin nasıl sevgilisi olmaz? Bir iki tane ciddi konuşmak isteyen vardı, onları da yanlış anlamayın yakıştıramadım kendime, yok dedim. Allah biliyor, gönlünü kırmadan kibarca olmayacağını belirttim. Şu anda evlenmek istiyorum, evde çok rahatsız oluyorum, bir misafir gelince mutfakta yatmak zorunda kalıyorum. Tek korkum, ya yağmurdan kaçarken doluya tutulursam, gerçekten insanlar nasıl başarıyor, benim neden çevremde yok? Gerçekten artık hayatımda birini istiyorum ciddi olarak ve şehir değişsin, ailem ya da ailesi rahatça gidip gelmesin. Çok mu şey istiyorum ben, ne yapacağım? Allah’ıma her gece dua ediyorum 🤲
1 ayburada değil, burası yalanların ve maskelerin takıldığı bir mecra.
Bunu gerçekten istiyorsun ve yapamıyorsun... Bulunduğun ortamı değiştir, çevreni, arkadaşlarını... Farklı ortamlara gir ama kendi sınırlarında, başkalarına iyi ya da güzel görünmeye çalışma, yapmacık olma, doğal ve karakterli ol, sınırlarını çiz, seviyeli ol, her ortamda bulunma... Aradığın kişi seni bulucak, orada biryerlerde ama bulunduğun yerde olmadığı kesin. Tek yapman gereken onu aramak, emin ol kesinlikle bir araya geleceksiniz ama burada değil, burası yalanların ve maskelerin takıldığı bir mecra. Bunu burada yapma.
03 Yorumla
Soran1 ayDinine kadar haklısın altına imzamı atarım ama olmuyor herkesin ama herkesin parmağında yüzük hepsi başı bağlı zaten canım dediğin gibi birisi olmasaydım inan ya pis biri olurdum bunları yazmadım ya da çoktan birini bulurudum bende farkındayım kosmetin sağlam ve helal geleceğinen ama aile evi bildiğimiz gibi değilmiş hep söylerlerdi ben ailemi savunurum inanmazdım durum bu 🥲
- 1 ay
Seni anlıyorum desem yalan olur, duygularını çok net bir şekilde dile getiriyorsun... Ancak herzaman kontrollü ol, anlık üzüntüler ya da öfkeler bir ömür pişman olmakla geçer.
Soran1 ayEvet işte düzgün merhametli biri olsun herşeyi birlikte yapalım istiyorum süper yemek ve tramisu biliyorum keşke düzgün olsa kolumdan çektiği gibi sahiplense ne
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
08 Yorumla
Soran1 ayFazlaca büyüksün
- 1 ay
Sende çok küçük değilsin. 2 yıl sonra da evde kalmış muamelesine tabi olacaksın. Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Soran1 ayHiç sanmam ve evlilik yaşı arttı farkındaysan yanlış anlama davul bile dengi dengine evet dediğinin bi kısmına katılıyorum ama gönül olacak ve uyum olacak her şey para ya da başka bişeyler değil
- 1 ay
Evlilik yaşı artabilir ama doğum yapma yaşıda artmıyor ya
Soran1 ayNeden evlenmedin öyleyse
- 1 ay
Sadece yaşta değil davul dengi dengine. Tahsilde, meslekte, kazançda, mal varlığında da davul dengi denginedir hani yanlış anlamada
Soran1 ayYo doğru ne yanlış anlayacağım zaten zengin oğlan kolay kolay fakir kızı alm az bizzat yaşadım 🥹
- 1 ay
Her şey yaş değil her şey mal ve zenginlik değil benim için. Ama sen bu konuda tecrübelisin bu konuda
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çevre olmadan bulmak zor. Bulsaydık biz bulurduk ama düğün yapmaya değer kız yok çevrede hepsi takılmalık ilişkilerin oyuncağı olmuş. Ciddi düşünen yok.
11 Yorumla
Soran1 ayEvet kahretsin onları herkesle takılıp yatıp kalkıp sonrada düzgün adamı bulup onunda hayatını mahvediyorlar ya hiç bir şey demiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bunalmış hissetmen ve yeni bir düzen istemen çok doğal. 😔 Bu kaygılarla birlikte doğru insanı bulmakta zorlanman da anlaşılır. Kendine uygun bir eş bulmak için önce sen ne arıyorsun, onu netleştirmek güzel bir başlangıç olur. Sosyal çevreni genişletmek, ilgi alanlarına yönelik kurslara katılmak veya gönüllü işlerde bulunmak yeni insanlarla tanışma fırsatları yaratır. Unutma, acele etmeden, kalbinin sesini dinleyerek ilerle. ✨ Hak ettiğin huzurlu yuva seni bekliyor. 💖🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
29 um Aile evindeyim evet Aile bir yerden sonra bunaltıyor bu yaşa kadar ilerleyemedim nasip 30 lü yaşlarımda inşallah evlenirim geç olmadan
015 Yorumla
Soran1 ayUmarım çünkü bakmak zorunda değiller bende maddi manevi daha fazla benden faydalansınlar istemiyorum açıkçası
Soran1 ayÇok iyi benimde inan gücüm olsaydı alırdım ve kiraya vermek yerine geçer oturur kredi öderdim maalesef eşimin evi olursa anca öyle bi evimiz olacak biz kadınların maalesef sığamıyoruz bir yere bunu yazarken gözüm doldu
Soran1 ayEvet öyle bende bi yerden kendim koparmaya çalışıyorum kimseye bişey gelmez yapmadan dimi ☺️
Soran1 ayKaç oldu ki yaşın 🤔
Soran1 ayTamam erkekler 30 dan önce evlenmesin zaten şu an tam yaşlarındasın yirmiliklee iyi bul birini yürü ordan işte 😂
Soran1 aySanmam Allah büyük dert etme bi anda oluyor benim 2 abim 4 ay arayla nişanlanıp evleniler çocukları var
Soran1 ayNe konuda
Soran1 ayHım işin zor böyle yürümez saygın olacak otoriterliğin olacak ki azmedesin ve işler rayına girsin
1 aySanirim gittikce can sıkan bir durum
Haklisin kendi yuvanı kurmak hayatını jurmak yon vermek seninde hakkın01 Yorumla
Soran1 ayEvet ama düzgün insan yok hepsini. Parmağında yüzük ya da cinsel olarak yaklaşıyorlar niye öylelere
Evlenmek kurtuluş sağlamaz. Aksine baskıcı biriyle evlenirsen aile evini mumla ararsın. Tek yaşamaya çalış bence
013 Yorumla
Soran1 ayNası mümkün olur ki
Soran1 ayEvet
Soran1 ayYani iş bulmak izin almak yerleşmek kamuda değili. Ah Allah kahretmesin yoksa ben dururmuydum 🤦♀️
Soran1 ayKamu olsaydı hemen ana kız başına evden sıkıntı çıkarırlar etraf pis dediğim gibi kamu olsaydı devlet çağırıyor hiç bir şey diyemezlerdi
Soran1 ayBende kızım bende ☺️🥹
Soran1 ayEvet onlar çevreden korkuyorlar inan yer kalmadı evde çekyata yatıyorum ve misafir gelince ya koridor ya mutfak 🥲🚬
Soran1 ay🚬 bunu okurken Cansu koç çıktı gamzedeyim deva bulmam yok dolap var ama onun odasında yatmıyorum nevresimlerim kanepede
Gizli Üye(25-29)1 ayKonuşmak isterim sizinle 30 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum Karadenizliyim işim gücüm var çok şükür. İyi bir Refika arıyorum Allah hayırlı ve kolay nasip etsin inşaallah...
06 Yorumla
Soran1 ayBurdanmı 🥲
Cevap sahibi1 ayTamam dersen gizliden çıkacağım 💐
Soran1 ayYani buradan bilmiyorum konuşmadım kimseyle çok güvenilir gelmiyor kusura bakma da
Cevap sahibi1 aySenin sanala güvenmediğin gibi ben de güvenmiyorum. Bundan sonrası senin değerlendirmenle şekillenecek. Benim için önemli olan, bunu içtenlikle paylaşmış olmam.
Soran1 ayPeki o halde çıkabilirsin
Cevap sahibi1 ayçıktım
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. En azından hangi yol doğru denemek için bir haftalık sana kapı açalım
02 Yorumla
Soran1 ayTerbiyesizleşme.
acele iş hayırsız olur , sabret seninde kaderine yazılı biri vardır.
04 Yorumla
Soran1 ayYaş oldu 28 etraf pis gelen kişilerde 45 yaşında ki abimin profilinde kel göbekli bi bana bakacaklar bi ona
Soran1 ayAma bak profil önemli sırıtcaklar dı yanımda milletin payına düşene bak bide bana bak 🤦♀️
Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Evden gitmek için biriyle evlenme. Olacağı varsa olur
012 Yorumla
Soran1 ayYa bilmiyorum gerçekten şunu anladım çoğu koz kendi düzeni sofrası istediklerini alsın annesiyle ablasıyla tartışmasın diye evleniyor yuva kuruyo mayası da bozuksa adamın vay haline bende korkuyorum ama gidişat inan onu gösteriyor
Soran1 ayÇalışıyorum zaten canım hem ev işi hemde dışarı
Soran1 ayAh bide sor bana annem onlara diş geçiremeyince bunlar çalışmıyor erkek kardeşimden utanıyorum bilgisayar başından kalkmıyor 1 senededir
Soran1 ayDimi ama bak bir sürü çeyizim var ne biliyim artık yerleştmek rahatça bi yerlere gitmek eve geldiğimde onların yüznü görmek istemiyorum bi çöpün davasını yapıyorlar atmamak için revamı bu bana a🥹
Soran1 ayBi kaç kes dedim abim de annem de ters ters baktı annem hatta şunu dedi bi bu eksikti gidin hepiniz gidin dedi ama bırakmazlar millet da başka bişey anlar ve iki kira ödeyeceö bütçem zor
Soran1 ayAnca Boğazları a ve kiraya yetişiyorum
Soran1 ayİşte bulaşmasalar saygı duysalar olur mu hiç halbuki yer açılır bi misafir geliyo mutfakta yatıyorum geç yatırlar ışığı açıyorlar benden büyüğü sünepe altına almış arabayı milletin parasını yiyo
Gizli Üye(25-29)1 ayBende öyle ciddi bişeyler olsun istiyorum hayatımda gören kaç tane sevgilin var diyor ama yok yani nanay
113 Yorumla
Soran1 ayBende de fazlası Çar eksiği yok profildeki sensen düşündürücü beni de görsen sende aynını düşünürsün
Cevap sahibi1 ayProfildeki niye ben olmayayım 😄 iki gün önceki fotoğrafım, saçma sapan insanlarla vaktimi harcadım doğru kişilerle karşılaşamadım mutlu değilim ya Off
Soran1 ayNe diyon be 😀
Cevap sahibi1 ayÖnemli değil ya
Soran1 ayİnst var mı
Cevap sahibi1 ayVar
Cevap sahibi1 ay@kiimbuemree
Soran1 ayEmre yalçınmı
Cevap sahibi1 ayHayır sadece Emre
Cevap sahibi1 ay
Soran1 ayBaşka profilin var mı 🥲
Cevap sahibi1 ayİnstagram profili mi? Yaz istersen burdan bana
Soran1 ayYanlış anlama gerçeği gelmedi ondan
Gizli Üye(25-29)1 aySosyal çevre onemli bunun için. İş ortamından veya sosyalleştiğin bir ortamdan bulabilirler seni. Başka türlü imkansız
01 Yorumla
Soran1 ayİş ortamım orta yaş ama sosyal de biriyim ya da biraz sert mi duruyorum bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)1 ayElin adamı farklı değil sana diyeceğim bu bari kendi ailenle kavga et hizmet et elin adamı olunca daha çok zoruna gidiyor
00 Yorumla
1 ayİlan açın yeter artik zirlamayin şu sitede mk
01 Yorumla
Soran1 ayTerbieysizz defol
1 aysosyal medyanın gücünü kullan. kadınsın bu kadar negatif olmaman lazım
01 Yorumla
Soran1 ayYa bi iki buluşma yaptım cinsel odaklılar arzuluyorlar tanıma istemeden yakınlık istiyo ben daha abimi şap şap öpmemiş öptürmemişim yani malum şeyler olmadı ona nası güveneyim bi kahveden sonra ee ne olacak diye pzbnk afedersin de
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Grup ve toplantılara etkinliklere git
08 Yorumla
Soran1 aySosyalim avm sinem hariç il dışı günübirlik gezileri çocuğunlul cinsellik istiyo ya red ediyorum
Soran1 ayAma öyle olmaz ben peçeteniyim rusmuyum kullan at tanışıcaz bi günaydın demek yok gece olunca yazıyo serseri ben seni dikkate alırmıyım
Soran1 ayValla kendileri bilirler alışmışlar ahlaksız para düşkünü aileleri kötü olanlara gelemiyorlar yanaşmayana gelemiyorlar anladınmı kadınlar desen onlar yüzünden zaten adamların seçeneği arttı 🤔
Soran1 ayEvet benim bi kimliğim var bi ailem var her gelenle afedersin de bişeyler yaşarsam ne olacak o adama yazık değilmi hiç unutmam 19 yaşında bi işe başladım oradaki müdür biraz gevşekti kızların beline sarılıp yanağından makas alırdı bana sıra gelince gözlerimden anladığı için kolay gelsin kardeşim derdi 🤣
Ben seni çok iyi anlıyorum
06 Yorumla
Soran1 ayCansın 🤛🏻
Soran1 ay🥰 teşekkürler senden de 🥰🥰
Soran1 ayTamamdir bakarsın attim
1 ayGörücü gelmiyor mu hiç kabul ediyor mu ailen
01 Yorumla
Soran1 ayBana bırakılar ama şu ana kadar aracıların gösterdiği hep tipim değil göbekli yaş var yarı kel minyon açık birine gitmeyen tipler yemin ederim büyük abim onlardan genç duruyo
Gizli Üye(30-35)1 ayBende kendi düzenim olsjn diye evlendim boşandım sakın evdekilerden kurtulmak için bi hata yapma
05 Yorumla
Soran1 ayCiddimisin 🥹
Cevap sahibi1 ayEvet
Soran1 ayNasıl oldu şu an ne yapıyorsun
Cevap sahibi1 ayKonuşuruz
Soran1 ayGel özlele canım
1 ayDualarında buluşuruz inşallah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 ayEşler mi cami avlusuna bırakılmıyor ki
00 Yorumla
1 ayHangi sehirdedin peki
25 Yorumla
Soran1 ayİstanbuldayım
- 1 ay
Birseyler diyebilir miyim peki dinlemek istersen
Soran1 ayOlur neden olmasın
- 1 ay
Yaz istersne
Soran1 ayAttim
Gizli Üye(36-45)1 ayBizim köyde bekar çok valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBenimde yaş 29 istersen buradayım
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayAyrıca İstanbul da yasıyorum
Kafa dengi birinin olması önemli. Tanışarak
04 Yorumla
Soran1 ayYok yok hani nerde ya katil ya sapık ya acımaasız ya çalışmaz Allahım çok zor
Soran1 ayYani kadınlar da az değil zırtığı afedersin ailesi pis olur kadın çirkef olur ev işi temizlik sevmezsizde dikkat edin benden büyüğü öyle yediği kabı kaldırmaz
1 ayAllah a dua et
01 Yorumla
Soran1 ayEdiyorum yollardır abi abla baskısı annem desen Allah’a emanet
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hata yapma
05 Yorumla
Soran1 ayBöyle de olmuyor İnan bildiğin gibi değil az evvel pikeyi çektim üstüme az as ağladım
Soran1 aySağol bide beni düşün içime ağlıyorum
Soran1 ayYa nası anlatayım ben evcimenim hem çalışıyorum hem eve bakıyorum benden büyük eşşkler de afedersin yatıyo anneme saygıları yok rahatlarına düşkün bend e. Büyüğü 30 yaşında evlenmedi altında araba fink atıyor milletin evineni gidiyo bilinmez ben ne yapsam anneme yaranamıyorum bu sebepten evleneyim de benden daha fazla yararlanmasınlar diye düşünüyorum
Zor işler
00 YorumlaPazara bı bak
00 YorumlaYollaa düş
00 Yorumlaevini ayır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. Görücü usulü ile dene
00 Yorumla
1 ayben varım
00 YorumlaBende yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayPazara git
00 Yorumla
Detaylı bilgi