Ruh Eşi Hakkında Sorum Var?

Arkadaşlar, hiç bu hissi yaşadınız mı? (Biraz uzun affedin beni tüm içimi döktüm)

Hayatınıza biri giriyor; ilk defa aynı şeyleri düşündüğünüzü, aynı anda aynı şeyleri söylediğinizi hissediyorsunuz. Özünüzün, hâllerinizin bile birbirine benzediğini; hatta sevip sevmediklerinizin bile aynı olduğunu fark ediyorsunuz. Sizi görenler, birbirinize çok benziyorsunuz diyor.

O kişi hasta olsa kilometrelerce uzaktan hissedebiliyorsunuz. Siz demeden düşündüğünüzü anlayabiliyor, sanki telkinle hissedip sizin söylemenize gerek kalmadan hareket ediyor. Hassas noktalarınızı fark edip, sen böyle istemezdin, rahatsız olurdun diyerek buna göre davranabiliyor.

Ruhunuza dokunan, size sonsuz sadakat ve güven veren, ilk defa evliliği düşündüren biri çıkıyor karşınıza. İnanılmaz anılar biriktiriyorsunuz ve “Artık ebediyen birbirimize aitiz” diyorsunuz.

Sonra bir anda, nikâha yakın bir zamanda vazgeçip sizden soğuyarak gidiyor. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi, tüm sevgisini ve ilişkiyi bir anda bitirip hiç sevmemiş gibi davranıyor; duygusal olarak en ufak bir şey kalmamış gibi yaşıyor. Oysa ki havaalanında bile ağlayarak yolculadığı kişisiniz.

Ruh ikiziniz olduğunu düşündüğünüz kişinin ansızın böyle yapmasının sebebi evlilikten korkması mı yoksa geçmişte bir evlilik geçirmiş onun travmasının tekrar yaşanacağından mı korkması olabilir? Bu yaşadığım durum normal mi? Bir anda bu büyük sevdayı hiç yaşanmamış gibi tek günde yapamayacağım deyip ilişkiyi bitirdi?

2 gün boyunca buna dayanamayıp sinir krizi geçirip hastanede yattım. O ise hayatına devam ediyor hatta Instagram’da hayatından kesitler paylaşıp hiç ayrılmamış gibi davranıyor. Üstelik anlamsız şekilde beni WhatsApp’tan, Instagram’dan ve her yerden engelleyip sonra tekrar açtı engellerimi, kesin ayrıldığımızı kabullendiğimi anlayınca açtı engelleri.

Bu nazardan mı oldu, yoksa ruh ikizi diye bir şey yoktu da ben mi buna inandım? Böyle durum yaşayan var mı? Bu kadar basit mi ilişkiler, bundan sonra başkasına güvenebilir miyim bana demek istedikleriniz varsa lütfen yazın çünkü ben duygusal pencereden siz mantık penceresinden şu an bakabilirsiniz ve buna ihtiyacım var, her söyleyecekleriniz belki bana teselli de olur yol da açabilir. Çünkü hâlâ resimleri bile silemedim.

Ruh Eşi Hakkında Sorum Var?