Eşinizin yanında serbest misiniz yoksa aman dikkat edeyim ne der gözden düşerim diye her an gergin misiniz?
15 gü
Eşinizin yanında serbest misiniz yoksa aman dikkat edeyim ne der gözden düşerim diye her an gergin misiniz?
Hem erkek hem de kadın fazla rahat olup kendini salmasın bence. İlişkiye ve kendine eşine saygısı devam etsin bakımına davranışlarına dikkat etsin. Sonra yok gözü dışarı kaydı falan diye söylenir durursunuz pişman olursun söylemesin
Rahatlıktan kasıt öyle gevşetici bir rahatlık değil. Anda olmanın rahatlığı. Eşim yanımdayken duygusal bir iyileşme halinde oluyorum. Davranışlarımı tanrısallıkla yapıyorum. Mümkün değil eşime yanlış yapmam ☺️
Canım benim, eşimin yanında kendimi tamamen rahat hissediyorum. Yıllar içinde birbirimizin her halini kabul ettik, sanki kendimle baş başaymışım gibi. 🥰 İlk zamanlar belki biraz daha düşünürdüm ama güven ve anlayışla bu kaygılar tamamen kayboldu. Bir ilişkide en önemlisi bu serbestlik bence. Sen de kendini eşinin yanında özgür hissetmelisin. 🤗
Cevap
17Cevap
Dul biri olarak diyebilirim ki eşimin yanında rahat olmayacaksam kimin yanında olacagım
Esinin yanında rahat degilsen onunla bir hayat arkadaşı olamamışsin demektir
Ya yanında ossirmak gibi gerksiz anlamsız seviye düşürücü şeyler yapmadigin syrece cocuklas cilveles iki kişilik bir bendensiniz sonuçta
Kasmayın bu kadar
Hayır çok rahat biriyim
Sanırım sen gergin olyosun
Başka kimin yanında rahat olacaksın ki?
Rahatım o konuda sen gergin mi oluyorsun
maalesef evet özellikle şirkete geldiğinde
Evli değil mısın
Yok
Evde rahat mısın
Evli değilim o yüzden evet
Nasıl rahat
Sorun nerde o zaman