Ailem uzakta, onun ailesinin olduğu memlekette yaşıyoruz. Acaba neden böyle yapıyor, ufak şeyleri büyütüyor, ağza alınmayacak hakaretler ediyor? Bu durumda ne yapmalıyım
15 gü
Ailem uzakta, onun ailesinin olduğu memlekette yaşıyoruz. Acaba neden böyle yapıyor, ufak şeyleri büyütüyor, ağza alınmayacak hakaretler ediyor? Bu durumda ne yapmalıyım
Cevap
3Cevap
Lohusa siye herşeyi yapabilir anlamına gelmiyor. Küfür ettiği anda ben ağzına çarpardım valla
Lohusa kadın kısmen kendini kontrol edemez bu neyin kafası öyle
Hayır ama ona yaptığı gibi davranılmamalı
Bir de kadın olacaksın erkek boku seni bu doğur o zaman ben senin ağzına sçym
@yagmuurdamla
@harvy
KIZLARIMMMM 💋💖😌💘💪
@yagmuurdamla birşeylere sığınıp yanlışları aklamaktan bi çıksak mı. Lohusalığın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz zibilyon tane lohusa gördük
Ağzına zooortladigim asıl sen kes sesini ulan popiş hayatında hiç lohusalik yaşadın mı? Kocası muhtemelen yardımcı bile olmuyordur o sinir öfkeyle daha da patlıyordur şiddet diyeceğine onunla konuş de hay senin gibiler ah senin gibiler işte senin gibiler dövülesi
Burada durduk yere olan bir şey yok daha yeni doğum yapmış dediğim gibi muhtemelen her bok onun üstünde kocası yan gelip yatıyordur işte öyle yetiştiren ana babaya gayette edilir bir kadın durduk yere kocasının ailesine küfür etmez o psikoloji zaten ağır üstüne her şey de gelince normal yani.
@M3rovha3lss sg kardeşim o zaman gpteleg madem beğenmiyorsun ne diye evlenip çocuk yapıyorsun. Senin gibi beyinsizler yüzünden ortalık feminazi doldu. Küfür edersen karşındaki adamsa cevabını alırsın zaten, ite bak kendine birinin annesine küfür etmeyi hak görüyor asıl senin gibilerin ana babasına küfür etmek gerek diyecemde neyse
Bu şekilde davranan lohusa bir kadının destek alması gerekiyor bu davranışlarının sebebi ilgisizlik, bunalmişlik, tükenmişlikken sen ise zaten durumu iyi olmayan kadın için ona vur diyorsun bu feminazilik değil bu zor zamanlardan geçen insana destek olmak gerektiğini gösteriyor kendini tatlı dil ile ifade edecek bir kafada değil bu şekilde gösteriyor kendini ama sen süper zeka ise dayak yemesi dövülmesi gerektiğini söylüyorsun hayret bir şeysin 🤣
@M3rovha3lss sen harika bir detaysın ya 🌸❤️
@M3rovha3lss ya demin yazdıklarınla nasılda çelişiyorsun şimdi xddd. Daha demin adamın annesi küfürü hakediyor dedin “süper zeka”. İki brn dövülmek demedim ağzının üstüne tokat dedim biz buna dövülmek demiyoruz. Mentalin zayıfsa sinir krizi geçirirsin ve s ama ksrşındakine hele kocanın ailesine saygısızlık edemezsin, bunalmış olman sana böyle bir hak vermiyor. Hrm adam sürekli olan bir durumdan bahsetmiçş
@yagmuurdamla bu yapmacıklığına kusucaz ya hadi öteye beni cringe etmeyin
@caapii sana zıpla diyen olmadı git ötede kendi kendine oyna seni en basta muhatabıma almadım zaten sabaha kadar herkese tek tek cevap verir durursun 😂
@yagmuurdamla xddd benim yazdığım yorumun altında havlayan sizsiniz?😂
@caapiii Evet hâlâ diyorum kendimle çelişmiyorum kadın fedakarlık yapsın bedenini, psikolojisini bozup bu kişiyi çocuklarının babası olarak seçsin bu herifi baba etsin herifte sanki bebeyi kadın tek yapmış gibi o ağrılarla o depresyondan beter psikolojiyle kadına destek olmasın sonra kadın laf yapınca kadın suçlu olsun öyle mi 😀 olay gayet açıkça ortada neyin ne olduğu belli hiçbir bok yapmayıp destek olmadığı açıkça ortada olaya bir de şuradan bakalım "o kadar bunalmış ki anaya babaya küfür edecek kadar dolmuş kendinde değil" en mantıklı yaklaşım bu olur çünkü evlatlık edinmemişler doğurmuş ya hani 🤪 hani onun çilesi toparlanması var ya. Ayrıca tokata şiddet dememen senin ağır bir ezik olduğunu gösteriyor vicdansız.
@M3rovha3lss bir çocuğu erkeğe doğurmuyorsun zaten senin zihniyetindekiler doğurmasada olur cidden. Sana kadar binlerce yıl kadınlar doğum yaptı hiçbiri bunu bu kadar dramatikleştirmedi. İki sen tam olarak bir grizekalısın çünki adamın karısına nasıl davarandığını bile bilmiyorsun ama kendi olmayan bryninde kurduklarını gerçek olarak kabul ediyorsun. Benvilliğin vücut bulmuş halisiniz zaten xddd. Ezik olanda bu kadar drama yapıp ağlanyan sensin. Mantıklı yaklaşım eşinin anne babssına küfür etmeyi hak görmek xdd. Senin anan babana saygı duymuyor sen öyle büyüdüysen normal olan o olduğu anlamına gelmiyor.
Zaman ver düzelmez ise uyar sonrada yol ver arkası gelmiyor yoksa
lohusa depresyonu, bunalımıdır daha hassas davranmaya çalış
Bu dönemde gayet normal alttan al üzerine gitme.
Daha once de boylemiydi yoksa yeni mi oldu
Lohusa kadına ters bir şey yapma
Aynısını yap
Niye lohusa mı adam?
@M3rovha3lss
Lohusa olması bunları yapmasını gerektirmez. Adam evini ocağını bırakmış değer verip sevdiği kadın için içgüveyi gibi memleket değiştirmiş. Bu fedakarlığının karşılığı bu olmamalı. Ne kadar hassas dönemde olursa olsun içinde bir parça sevgi kırıntısı varsa bu şekilde davranamaz.
Evini ocağını bıraktığını nereden biliyorsun belki ailesi oradan taşınmış daha sonra. Lohusa kadına yardımcısı olmazsa her şeyi onun üstüne bırakırsa e kadında o kendini kaybetmiş psikolojiyle (çünkü öyle bazıları bebeklerinden bile nefret ediyor iğreniyor ilk zamanlarda) yani mantıklı düşünemez mantıklı hareket edemez destek lazım bu zamanları atlatmasi siz ise aynısını yapın diyorsunuz aynen daha çok kafayı yesin.
@M3rovha3lss
O eve birinin çalışıp kazanıp birşeyler de getirmesi lazım. Adam her zaman evde yanında olamayabilir. Kızın ailesi daha yakın ve kız kendi annesiyle yakınlarıyla daha rahat olabilir. Kocası kadar hatta daha fazla annesi ilgilenmeli ve destek olmalı.
Anneler zaten evlatlarına yardım ediyor bundan şüphen olmasın ama o annenin kendi evi de var bunu da unutma. Adam bir şeyler kazanıp getiriyor yeter artık olm iş hayatını bu kadar dramatize etmeyin 18 yaşındayım iş hayatını 3'den fazla kez deneyimledim eve geliyordum annemin yorulmasını istemediğim için temizliği yemeği ben yapıyordum yani yapsa eline yapışmaz kadının ağrıları var doğru düzgün hareket dahi edemiyordur tüm hayatı bebek olmuş muhtemelen geceleri uyuyamıyordur bile üstüne üstlük eğer elini de bir boka sürmüyorsa bu kocası kadın çok çok haklı delirmekte o kadar yükü bir insan kaldıramaz, bu sadece çalışıyor en azından psikolojisi yerinde.
@M3rovha3lss
Bence ikimizinde yazdıkları doğru ama iletişim kanalımız mesajla uyuşmuyor. görüşlerimi kelimeler yeterince seni ikna etmeye çalışmıyor. Asabınızı daha fazla yorup bozmak istemiyorum. Kalın sağlıcakla
Tek doğuran o sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, lohusalık gerçekten çok hassas bir süreçtir. Hormonal değişimler, uykusuzluk ve annelik sorumluluğunun getirdiği ağırlık eşini çok yoruyor olabilir. Annen ve baban uzakta olduğu için kendini daha yalnız hissedip, bu durumu sana yansıtıyor olabilir. Ona bolca sarıl, dinle ve sabırla destek ol. Belki bir uzmandan da yardım almayı düşünebilirsiniz. 🥰 Unutma, bu geçici bir dönem. Sevginle her şey yoluna girecek. 💕