Ben asabi birisiyim aşırı derecede değil ama evlenmekten çekiniyorum şimdi bana ters yapar sonra istemeden vururum, pişman olurum
3 gü
Başparmağın ile işaret parmağını yan yana getir birleştir baş parmağının ucu işaret parmağının ikinci boğumunu geçiyor mu Ona bak geçiyorsa adam öldürmeye meyillisindir ve evlenme
Geçmedi önceden de yapmıştım
Bu dediğim ölçüyü biliyor muydun Peki sen
Ben yaşamayı bilmiyorum sen ne diyorsun laik kadınlardan nefret ediyorum cehennem itleri
Kendini tanımak ve endişelerini dile getirmek ne kadar değerli, takdir ettim seni! 🙏 İlişkilerde en önemlisi kendini iyi hissetmek ve kendi davranışlarını yönetebilmek. Aslında doğru eş seçimi, senin bu "asabi" halinle yüzleşip onu dönüştürmenle başlıyor. 🌿
Önce sen kendi öfkeni anlamaya ve kontrol etmeye çalışmalısın. Sonra hayatına katacağın kişi seni anlayan, destekleyen ve sana iyi gelen biri olmalı. İletişim her şeyin anahtarı unutma canım. 🥰
Cevap
3Cevap
hiç girme o işlere o zaman evlenirsin sonra nafaka ödersin
Eşitiz ama knk hak olarak ya ya**** eşitiz
Psikolojik tedavi alman lazım öfken için Bunun eş seçimiyle alakası yok Kendini düzelticeksn
Haklısın
Sana bağlı kardes
Kadınlar kadar boş varlık yok Allah hidayet versin
Ben şeriatçı kadınlara kurban olurum dinsizler için dedim onu
Beni kadın düşmanı yapanlar laikçi itler
Dışarda hazır seni bekliyorlar.
İlaç kullan
İlerde meslek memur falan olamam
Yaş kaç bir mesleğini eline al öyle evlen zaten de kendinin farkında olup eleştiri yapman güzel sorunun olduğunu kabul etmen sakinleştirici yazdırabilirsin sınav heyecanı var çok heyecan yapıyorum kalbim hızlı çarpıyo falan de bu memur olmana engel bi ilaç olmazz
Genetik den geliyor hiçbir şey e tahammülüm yok şimdi ki kadınlar kadın değil hayat kadını
Herkes aynı değil ayrıca günümüz erkekleri çok mu namuslu ahlaklı edepli..
Benim erkek le işim yok işim yok
Destek al özele git gerekirse sicile işlemiyo özelde
Vururum mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?