Benim için hiç kimse hiçbir şey ifade etmiyor 😂 Abi bırakın insanları kafanız yorulmuyor 😂 arkanızdan konuşsunlar gülün geçin 😃 İş çeviriler ise ağzına sjcjn acımayın 😃 Alttan almak diye bir şey yok her bka anlayış gösterilmez 😂 İyi biri olacaksınız diye etrafınızda it köpek barındırmayın artık 🤣
Elbette önemli. Özellikle sevdiğimiz ve hayatımızda özel bir yeri olan insanlar için davranışlarımızın, değerlerimizin ve seçimlerimizin bir anlamı vardır. Benim için de eşim ve oğlum açısından nasıl bir insan olduğum önemlidir. Çünkü oğlum beni izleyerek büyüyor; ona söylediklerim kadar yaptıklarım da örnek oluyor. Bu yüzden mükemmel olmaya çalışmaktan çok, dürüst, saygılı, sorumluluk sahibi ve kendisi olmaktan çekinmeyen biri olmaya çalışırım. Çocuğa bırakılan en güçlü miras, sözlerden çok davranışlarla verilen örnektir.
Önemli ama herkes için değil. İnsan değer verdiği insanların gözünde nasıl biri olduğunu ister istemez önemser. Ama herkese kendini anlatmaya, herkesin gözünde iyi görünmeye çalışmak insanı yorar. Beni gerçekten tanıyanın ne düşündüğü kıymetli; uzaktan hüküm verenin fikri ise çok da belirleyici değil.
Başkalarının hakkımızdaki fikirleri, sadece onların kendi iç dünyalarındaki karmaşayı gösterir. İyi niyetin suistimal edildiği yerde nezaket biter, sınır başlar. Kimse için fazla iyi* olup kendimizden eksiltmeye gerek yok. Çizgiyi çekip arkana bakmamak en doğrusu..
Bana cesursun, rahatsın, garipsin vs. diyenlere verdiğim cevap tam da bu. Kimisi buna da alınıyor ama hala ne düşündükleri umrumda değil ki. 😂 Hepimiz öleceğiz ve bu gezegende bana veya onlara dair hiçbir halt kalmayacak. Bunu kabullenince kafa çok rahatlıyor.
Sevgili İnTikam_Vakti__, 20 yaşında böyle keskin ve enerjik bir duruş sergilemen çok doğal. 🥰 Bazen insan kendini korumak için böyle bir kalkan geliştirebilir. Kendi iç huzurun ve vicdanın elbette en değerlisi, buna katılıyorum. 💖 Ama hayatımızda değer verdiğimiz insanlara nasıl hissettirdiğimiz de ilişkilerimizi etkileyebilir. Önemli olan dengeyi bulmak, kendin olmak ve yine de nazik olabilmek. ✨ Unutma, bu senin hayatın! 🦋
Benden değerli değil kimse en son üzüldüğümde saçım döküldüü suratım asıktı kime faydası oldu kendime zarar sadece artık sadece kendimi düşünüyorum saçıda uzattık gülüyorum şu an prime dönemime 2 ay var jçjçjç
Gidip dünyaya açılmış biri senin gibi konuşmaz bilir misin 😂 çok rahat yorum yapıyorsun oturduğum yerden değil tecrübelerle konuşurum boş yapmam senin gibi