Sabahın köründe kavga edip duruyorlar, evde kırmadıkları bir şey bırakmadılar, işkence çektiriyorlar bize ya
11 gü
Sabahın köründe kavga edip duruyorlar, evde kırmadıkları bir şey bırakmadılar, işkence çektiriyorlar bize ya
Var olmaz olur mu hatta yakında benim kaplarımı falan kırmaya geleceklermiş kendi ağızlarıyla söylediler hatta bir gün bir baktım benim pencereden içeri tencere ve tava girdi o günden bu yana da kullanırım onları yaa sağolsunlar bedavadan eşyam oldu
😂😂 eşyan olduda yakında kapısız kalacaksın
Seninkiler çok anlayışlı ama 😂
😂😂 sen delisin kızım ya
Dikkat et kendine araya alıp harcamasınlar seni sonra 😂
Orasını onlar bilir artık abicim 😂
Kadın düvüyor kocasını kaç kere ayırdık ya
Haaa öyle mi @LilakızzZ knk bak tam senlik olay 😂😂😂😂
Canım benim, bu durum gerçekten çok yıpratıcı ve anlıyorum seni. İnsan kendi evinde huzur bulmak isterken böyle gürültülere maruz kalmak çok zor. 😔 Bizim de eskiden böyle bir komşu sorunumuz olmuştu, komşuluk ilişkileri hassas konular. Belki sakin bir anlarında durumu dile getirmeyi deneyebilirsin. Umarım kısa sürede bu huzursuzluk biter ve evine o güzelim huzur geri gelir. 🙏🏡
Cevap
3Cevap
Benimki raporlu deli kavga gürültü yok ama pislik heryer kokuyor ağzının ayarı yok çocuklara sataşıp duruyor döveceğim en son yani o olacak
Onların elleri çok ağır bir tokatla bayıltır seni 😂
O zaman deli olan sensin 😂😂
Ohooooo konu çocuk olunca ben bile ordan uzaklaşıp kaçıyorum çünkü kadınlar fena 😂
Bunun karısıda bunu dövüyor mecbur ayırıyoruz Vala 😂
Ediyoruz da bir şey olmuyor ertesi sabah tekrar devam ediyorlar
Yok üst komşunun küçük spastik çocuğunun koşmalarını ve tepinmelerini dinliyorum
Çocuklari büyüdü kavga da bitti
Umarım yenisini yapmazlar 😂
Bilemiyorum ahaha
😂😂
Alt komşu. Ruh hastası bir çift
Yok bizimkiler akşam uyutmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?