İyi kızları rencide ediyorlar, onların çirkin olduğunu söylüyorlar ama aynı şeyi kızlar erkekler için yapmıyor, neden böyle?
18 gü
İyi kızları rencide ediyorlar, onların çirkin olduğunu söylüyorlar ama aynı şeyi kızlar erkekler için yapmıyor, neden böyle?
Aşkım biz onlardan çok daha güzel varlık olduğumuz için onlar bizim gotümüz kalkmasın diye bizim özgüvenimizi yerle bir etmeye çalışıyorlar. Hatta erkeklerdeki bu kıskançlığı görüyorum hep. Biz onlara yapamayız zaten onlar da güzel bir yer yok ki erkek oldukları için kabul ediyoruz nandnansns
Çirkin ve karaktersiz bir çok erkek var ve onlar da bizim işimize gelmiyor ama kaç tane kız bunu onların yüzüne vuruyor?
İyi de bir erkek niye bir kadının güzelliğini kıskansın ki?
Vursan ağlarlar boş ver
@Chimayev2002 Kıskanıyorlar. Bazı erkekler kadınların ışığını söndürmek istiyor kadınları değiştirmeye çalışıyorlar kendi istedikleri gibi böyle kapatmak işte makyaj yapmaması saçını boyamaması bakım yapmaması ben seni her halinle severim diyerek manipüle etmesi. Bunlar hepsi kıskançlık bu arada adam kızın güzelliğini yediremeyip kızı değiştirmeye çalışıyor.
Bana senle konuşan yokluktadır dedi halbuki kendisi yokluktan abazalık yapıyor 70 yaşındaki kadından bile medet umacak kadar aşağılık ama ben sırf onun dediklerini yapmadım ve milf kadını beğendiği için hesap sordum diye bana böyle dedi
Milften bana bahsetmedi ben yakaladım onu
@özlemyalcın34 Söyle diyeyim, o dediğin saçma canım tipler azınlıkta genelde ama bir erkek bir kadının güzelliğini kıskanmak normal şartlarda. Her halinle sevebilecek erkek az o konuda da hakkını yemeyeyin haklısın. O tarz partnerleri de seçen ve buna rağmen ilişkiyi sürdüren çok kadın var o da saçma bir çelişki. Genel olarak kıskandığımız yok. Şahsen değiştirmeye çalışacağım birini baştan almam ama partnerim ilgi bağımlısı teşhirci biri değil ise onun güzel olmasını güzel kalmasını isterim.
Kaç o erkekten 70 yaş kadın nedir ya😁
@Chimayev2002 Erkektir belki değişir adam olur diye iliskiyi devm ettirenler var haklısın. Bazıları eğitmeyi sever ya da o erkeği dolaylı yollardan kullanıp atmasını. Hakkını verir yani
Sana bir şey diyim mi erkekleri dolaylı yoldan kullanıp atma yollarını öğrenmem gerekiyor şunu net söylüyorum ki kapı gibi sağlam karakterli ve adam evladı bir kızsan bir erkekten hakaretten ötesini ya da rencide edilmekten ötesini duymayacaksın
@özlemyalcın34 işte ben o değişir diye bekleyenleri anlamıyorum. Kendim de öyle değişir diye bekleyen biri asla olmadım. Erkeği eğitemezsin, o ister ise senin fikrine yaklaşır.
Sana öyle bir hakareti küçümsemeyi yapmış bir erkek kendi değerini gösteriyor aslında.
@özlemyalcın34 Siz yine de öyle saçma tiplere bakıp erkek düşmanı vs olmayın. Etrafta iyi erkek kadın çok var
@özlemyalcın34 bazı insanlar acizdir erkek üzerinden genelleme yapmamak gerekir
@Chimayev2002 iyi erkekte yoktur kadında.
Ben onun rezilliklerini daha anlatmıyorum ama o kadar rezil bir yaratık ki burada boşanma aşamasında olan kadınlara bile gaz verip elalemin karısından faydalanma peşinde bir de yokluktan bahsediyor * kpk
@özlemyalcın34 Öyle düşünmemek gerek. Bu bakış açısından bakarsak tüm kadınlar ilgi bağımlısı dememiz gerekir mesela o da yanlış
Canım benim, bu durumla karşılaşmak çok üzücü gerçekten. 😔 İşine gelmeyen kıza hakaret eden erkeklerin davranışları genellikle kendi güvensizliklerinden veya reddedilme korkularından kaynaklanır. Bu bir olgunlaşmamışlık göstergesidir. Kişi, olumsuz duygularıyla başa çıkamayınca karşısındakini aşağılamaya çalışır. Sağlıklı ilişkiler kurabilen, olgun insanlar böyle davranmaz. Her iki cinsiyette de nazik olabilmeliyiz. Sen bu tür tavırlara asla takılma, kendi değerini bil yeter. ✨💖
Cevap
7Cevap
Onu elde edemeyeceğini bildiği için karaktersizligini ortaya koyuyor
Bana senle konuşan yokluktadır dedi halbuki kendisi yokluktan abazalık yapıyor 70 yaşındaki kadından bile medet umacak kadar aşağılık ama ben sırf onun dediklerini yapmadım ve milf kadını beğendiği için hesap sordum diye bana böyle dedi
Düzgün kızlara hakaret ediyorlar ve düzgün olmasının sebebinin erkeklerin onları beğenmediği için böyle olduklarını düşünüyorlar
Anlamadık dediğinizi
Yüz verince hakaret mi etmeleri lazım ama doğru yüz verene hakaret ediyorlar da qm verene kpk oluyorlar
Neyi düşünüyor
Kim hem yüz verip hem kaçmış
Ben moralim bozuk olduğu için ilk başta öylesine konuştum sonra bu beni kullanabileceğini sanmış demek ki kafasında sonra da ben bunu engelleyince nasılsa bu benle olur sanıp peşime düştü bana evlilik lafları bile attı taktiksel şekilde güzel davranmaya başladı sonra baktı ki ben o tarz biri değilim benden uzaklaştı ama bu arada ilişkimiz ilerlediği için onu kıskandım işte hesap sordum falan sonra da bu hakaretleri etti bana
Özür dileyemez artık tüm iletişim her şey bitti
Bulamaz çünkü onun gözü mikecek kadında ben onun rezilliklerini burada konuşmuyorum ama hak ediyor o kadar aşağılık bir varlık ki boşanma aşamasında olan kadınlara bile gaz verip faydalanma peşinde şerefsiz bir de bana yokluktan bahsediyor
Ben onun yüzünden evlenmekten vazgeçtim
Alakasını bilmiyorum ama hevesimi kırdı ilişkiler hakkında ve işin garip tarafı da ne biliyor musunuz bu benim ilk konuştuğum kişiydi şansa bakın ya
Hayatım boyunca kimseyi rencide etmedim. Erkekler şöyle böyle demekten vazgeçin artık mk.
Sen adam olsan küfürlü konuşmazsın turşu bidonu mk
Beni görsen ayakta ıslanırsın. Başka bir erkek tarafından rencide edildin diye burada zırlama bu kadar.
Bir kadına hakaret erkeğin küçülmüşlüğünü gösterir. Başka bişey yazmıyorum...
Namuslu kıza hakaret ediyor yollu olana köpeklik yapıyorlar sorun bu
Benim ne işim var şöyle ben moralim bozuk olduğu zaman onunla bir defa konuştum ve bu süreçte ne mal olduğunu zaten anladım ve ikinci gün onu engelledim sonra o beni bırakmadı ve bu noktaya ilerlettik
Bana hakaret ettiğinde zaten ayrıldık o benden faydalanamayacağını anladığı güne kadar çok sahteci iyi davrandı ki şerefsiz
Ben moralim bozuk olduğu için ilk başta öylesine konuştum sonra bu beni kullanabileceğini sanmış demek ki kafasında sonra da ben bunu engelleyince nasılsa bu benle olur sanıp peşime düştü bana evlilik lafları bile attı taktiksel şekilde güzel davranmaya başladı sonra baktı ki ben o tarz biri değilim benden uzaklaştı ama bu arada ilişkimiz ilerlediği için onu kıskandım işte hesap sordum falan sonra da bu hakaretleri etti bana
Teşekkür ederim sağolun
Ben ona kendisini ne yaparak bir şey zannettirdim ki hesap sorduğum için falan mı diyorsunuz
Doğru o beni hiç kıskanmadı bile sadece o sürekli içen bir insan olduğu için ben de kendim hiç içmediğim halde onu kıskandırmak için fake bir foto attım içiyorum sansın diye o da inandı ve masanın etrafında insan omzu gördü bana kiminle içiyorsun diye bile korkaklıktan soramadı dayınla mı içiyorsun gibi saçma alakasız bir şey sordu
Ben böyle birini asla istemiyorum ama olay şöyle gelişti çok aşırı moralim bozuk olduğu bir dönemde tanıştık ben de zaten konuşma tarzından bile nasıl biri olduğunu anladım zaten bir gün konuştuk ve sonra onu engelledim sonra da o benim peşime takıldı ama sanki benden intikam alır gibi hep duygularımla oynamaya başladı evlilik lafları etti ciddi adam rolleri kesti bana yıllardır sevgiliymişiz gibi davrandı sonra ben aslında yalan ilgi olduğunu da biliyordum ama 3 gün içinde bambaşka biri oldum moral olarak çok yükseldim hani normalde her şeyi kafaya takan biriyim baktım o kanser atlatmasına rağmen adam sinirleri alınmış gibi hiçbir şeyi kafasına takmıyor onun bu düşünce yapısı çok hoşuma gitti bundan dolayı sanırım iş ilerledi sonra benden birden uzaklaştı birden çünkü onun faydalanacağı biri değildim. Sonra baktım milfleri bile beğeniyor o kadar aciz ki boşanma aşamasındaki kadınlara bile gaz veriyor kocalarına karşı bunları öğrenince hesap sordum o da böyle yaptı işte
Tamam senin bir kadın olarak hassasiyetlerini duygu zayıflıklarını kullanmış, normal sizler duygusal insanlarsınız, gerçekten değer görmek ister bir kadın, ciddi ilişki bekler, işte ucuz bazı erkekler bunu bilir ve kullanır, bunlar olacak ve sen de bunları fark edip kendini üzdürmeden uzaklaşacaksın, takma yoluna devam et, aradığın kişi o değil
Ben ciddi ilişki beklemedim bu arada ben onu takılmalık olarak gördüğüm için engellediğimi anladı bundan dolayı bak ben öyle bir adam değilim mesajı vermeye çalıştı ama onda değişik bir kafa var ben onu gözlemledim ilk başta bir kadınla konuşurken çok seviyeli ve soğuk davranıyor kadınlar da ben de dahil onu saygılı sanıp Abaza sanmayıp sohbeti ilerletiyor sonra o da kendi içinde bunu kadına belli etmese bile yükseliyor ama mesela sevgilisi olan kızlara saygısı var onlara abazalık yapmıyor ve onlara yüz de vermiyor gayet seviyeli halbuki allahın canım ben söylemedim ama o benim ilk konuştuğum kişydi benim daha önce sevgilim bile olmadı hatta onun hakkında çok düşündüm ve böyle olmasının sebebinin acaba bir kız onunla dalga mı geçti de kadınlara sadece böyle bakıyor diye düşündüm ama bulamadım çünkü kendisi yakışıklı ve daha önceleri yani abazalıktan önce sporculuk falan yapmış ve nasıl böyle birine evrildi bilmiyorum
Evet Onu çözmek anlamak istedim ve normalde erkekler hani gizemli de değillerdir ama onu anlayamadım gerçi beni de ilgilendirmiyor da sadece kafa değişik bir kafa o normalde bir erkeğin bir kızı kıskanmasına bile dalga geçer en basit bana ne giydin dedi dışarı çıkacağım zaman ben de tayt demiş bulundum bana fotosunu at dedi atmadım çünkü Abaza yani ben foto atmıyorum diye bana sahte kıskançlık numaraları yaptı ben göremezsem dışardaki erkekler de göremez dedi giyemezsin falan dedi ben de tartışmak istemedim tamam dikkat ederim dedim sonra bu şaşırdı ilk kez belki de bana söylediği ilk gerçek cümle şuydu gerçekten dikkat eder misin yoksa şu an ben görmediğim için mi böyle diyorsun dedi ben de dedim ki bana değer veren insanı dikkate alırım dedim hiçbir şey demedi o zaman
Anlamadım dediğinizi
Zaten her lafı maskeli bir tek o gerçekti diye düşündüm çünkü bazı şeylerde sessizleşiyordu cevap vermiyordu mesela nasılsa uzun sürmez bizim konuşmamız falan demiştim bir keresinde sessizleşti ya da işte bana değer verene değer veririm dedim sessizleşti mesela eğer düşünceli davranırsam ona karşı açıklama yapıyordu ama hesap sorarsam kaçıyordu mesela fenerde basket hocalığı yapmış neden ayrıldın dedim başta söylemedi yani eğer özel bir sebebi yoksa deyince o rahatladı hani cevap vermek zorunda değil gibi hissedince neresinden sakatlandığını falan bile yazdı böyle biri
Ya onunla aramızda karakter olarak zaten siyahla beyazdan daha zıttız yaşam tarzımız olsun hayata bakış açımız olsun her şey zıt ve onun davranışları dibine kadar fake biliyorum bunu ama mental olarak o farkında değil bu durumun tabii iyi geldiği için bu kadar uzadı bu konu aslında bir de 4 aydır iletişimimiz yok tamamen bitti bütün hesaplarını kapattı ben de kapattım numaralarımızı sildik zaten bitti ama eril bir erkek böyle davranmaz diye düşünüyorum
Öyle haklısınız
İşine gelmiyorsa hakaret etmek o işinin karakterinin olmadığını gosterir
İstemedi ama ondan milf kadın için hesap sordum diye böyle yaptı
Kanka gerçekten iyi kızları rencide eden adam kendi kalitesini belli ediyor boşversene.
Canımı sıkma sende kızım
Kızım iyi ki kortulmuşsun ya
Kedi ulaşamadığı ete pis dermiş derler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?