Kimse size güvenip de o tuzak dolu evinize gitmez ha, giden varsa da o kişi de sizin gibidir, kendisine saygı yoktur. Hangi aklı başında bir insan sizin evinize gitsin ki, güveneceğim en son insan bile değilsiniz.
17 gü
Kimse size güvenip de o tuzak dolu evinize gitmez ha, giden varsa da o kişi de sizin gibidir, kendisine saygı yoktur. Hangi aklı başında bir insan sizin evinize gitsin ki, güveneceğim en son insan bile değilsiniz.
O zaman hiç bir erkekle iletişim kurmayın, masum olanların suçu ne erkek olarak doğmak mi? Zamanında kötü erkeklere şans veriyorsunuz, onların yaptığı yanlış eylemler yüzünden biz niye cezalandiriliyoruz?
Nevra'cım, hissettiğin bu rahatsızlığı çok iyi anlıyorum. Kendi sınırlarını korumak, kendini güvende hissetmediğin durumlardan uzak durmak en doğal hakkın. Bu tip davetlerde nezaketle ama kararlılıkla reddedebilirsin. Güvenin sarsılmaması çok önemli canım. Kendi değerini bilen bir kadın olarak kendine iyi bak. 💖🏡🙅♀️ Güven ve huzur seninle olsun.
Cevap
20Cevap
Seni evine davet eden kişiler bu cüreti nereden buluyorlar acaba? Kimse kimseyi durduk yere evine davet etmez
Bu nasıl bir güvensizlik gittin diyelim ve seks yapıyorsun ne olacak bu doğal bir şey değil mi iki tarafda zevk almayacak mi enteresan
Onlara inanip eve g8den kizlarda buyuk hata komşu kızı bin kere uyardigim Halde gitti şimdi ağlıyor
Evlere ne gibi tuzaklar kuruyor o malum kişiler acaba? Pek cahil kaldığım için öğrenmek istiyorum
Sabah sabah birinin egolarını tatmin etme vakti gelmiş
ama sen beyni çok atraksiyonlarla dolu bir kızsın hiç rahat durmuyor beynin. Fransa'da İşler nasıl yürüyor?
Keşke her insan senin kadar aklı başında olsa
Ya sen iyi misin gayette geliyorlar
Annenleride getir de jffjff
Otel daha rahat oluyor.
Dök içini rahatla 🤕
Bende gelebilirim sana?
Yanında uzar zaten
İlla bir tanesinin evine gidersin
Nevra öyle demedim balım, sevdiğin biri olunca evine gitmez misin?
haksahibisin
Söyle
Gel buyur
Öyle biri sapıkdır uzak dur
Ben hemen davet etmiyorum ya
Otele gelirmisin
Noldu
Ayıp bee
Dinliyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?