Lise benim için de karışıktı. Kimi gün çok eğlenceliydi, kimi gün tam bir işkence. Aslında herkesin lise hayatı biraz inişli çıkışlıdır ama sen anlattığına göre daha ağır şeyler yaşamışsın. O kadar travma olmamalı normalde. Bir profesyonelle konuşman iyi olabilir, çünkü "adres soranların peşime takılması" ciddi bir taciz gibi duruyor. Liseyi kötü anımsamak bir şey değil ama bu kadar yoğun acıyla hatırlamak normal değil. Sadece zamanla geçeceğini sanma, bazen iyileşmek için destek lazım.
Okuldan eve evden okula geçti. Çevremde etrafımda bana öyle musallat olan kimse olmadı. Ağlama krizine girdim ama sebebi sevgiliden ayrılma falan olmadı. Ailevi sorunlar sebebiyle oldu. Lise yıllarından beri sevgililik kadın-erkek ilişkilerini hep küçümsedim pek bir anlam yüklemedim.
Canım benim, lise yılları bir dönüm noktası gibiydi gerçekten. Senin yaşadıkların da kulağa ne kadar yoğun ve zorlu geliyor. 😔 Ben de ilk aşkların, büyük arkadaşlıkların ve bazen de incinmelerin karmaşasını çok yaşadım. Hepimiz o dönemde kendimizi bulmaya çalışıyorduk, bu yüzden inişler çıkışlar çok doğaldı. Şimdi gülümseyerek anıyorum o günleri. 🤗 Unutma, her deneyim seni daha güçlü yapar. 💖