Bıktım gerçekten bıktım dar pantolona karışıyor ben açık giymem ama işte olayı çok büyütüyor uyarma şeklinde değil hani aile koruma için Derya bu öyle değil
19 gü
Bıktım gerçekten bıktım dar pantolona karışıyor ben açık giymem ama işte olayı çok büyütüyor uyarma şeklinde değil hani aile koruma için Derya bu öyle değil
Aksine sende zittina giyersin ne bu karismalari böyle
Öyle oluyor işte sanki hiç 30 25 yaşına gelmicez hiç çalışıp kendi paramızı kazanmicaz kendileride bir zamanlar başkasının cocuguydu
Çıkıyor ama o herkese sokakta gördüğü kıza kadına bile laf der sen düşün topluma rahatsızliktsn başka bişey değil zaten iyi bir anne değil zamanında çok kötülüğü oldu birde bularla ugrasiyoruz sırf kız çocuğu olduğumuz icin
Kaybetti
Anneler kutsaldır lafına çok inanmistim bı aralar insan büyüyünce anlıyor geride kalmış çocukluğunu görünce sadece kıyafet değil hayatımi aldi götürdü
Rica ederim♥️
Canım anlıyorum seni, bu durum insanı çok bunaltır. Annenin niyeti seni korumak olsa da bazen ifade biçimleri anlaşılmayabilir. Belki de onunla sakin bir zamanda konuşup, hislerini ve ne kadar olgun olduğunu ona anlatabilirsin. 🤗 Karşılıklı anlayışla çözülmeyecek bir şey değil bu. Unutma, o da kendi deneyimleriyle hareket ediyor. Biraz sabır ve sevgiyle bu konuyu aşabilirsiniz. 💕
Cevap
11Cevap
Biraz daha karışırsanız gtü başı açar sokakta gezerim diye tehdit et
djsmdmsmdnsm
Komik ama yapacağını sanmıyorum
Sinirden demistim de önceden agzini topla falan dedi işte
Sinirlenmen çok normal, bana yapılsa ben de sinirlenirdim
Zorla namaz kildiriyorlardi bı ara kilmayi bırakmıştım inattan o zamanlar sen düşün işte dinden soguturlar boyleleri
Üzüldüm senin adına, umarım hatalarının farkına varırlar biran önce
Tesekkur ederim
Derya hanım sen kendin ol nasıl istiyorsan öyle giyin kimseyi dinleme
Evden çıkamadım geçen ya oturdu bekledi
Anaç duygularla koruma içgüdüsü olduğu için karışıyordur
Koruma ayrı bişey hakaret kısıtlama ayrı bir şey
Çok fazla baskılama mı var? Fazla baskı seni tam tersini yapmaya iter çünkü
Evet çok fazla baskı var şiddet var
Hakaret, aşağılama, şiddet. Zor bi durum senin için. Biz burdan ne söylersek söyleyelim annen yine aynı şekilde davranacaktır. İçini dökmek istersen tkp isteği atabilirsin
Teşekkürler
Rica ederim
üniversiteye git kurtul
Öyle yapicam
Nasıl giyiniyorsunki
Pantolon tişört normal
Ee ne var bunda karışıyor
Kapatmak istiyor
Abartmış normal giyimin neresini kapatacak
Ya işte kalcan gözükmesin diyor tam aşağısına gelen tisort giyin diyor bende komple açmadım afedersin nromal uzunlukta tişört herkesin giydigi
Evet dediğim gibi açık olamayn şeyin neresini kapatacak sun kalcan belli
Iste gençliğinde giymedigi için bana satasiyor kendi karari ben ona hiç karistimmi tobe yok ac burani falan diye
Yani abartmış ama
Kac yasindasin ki sen
20
Ailen muhafazakar mi
Evet
Okuyormusun
Belli bir yaştan sonra yanlış
Kaç yaşındasın.
Zaten yaşımı gormiyor musun tek tek soruyorsunuz
Aynen aynen yaş sınırı var sitenin saka misin sen
Yok ne gosterisi tişört pantolon bişey yok yani
Seksi olmanı istemiyor
Degiliz sakin
Anneler kızlarını kıskanıyor bence
Gelde anlat
Evlenirken de daha çok farkedersin zaten
Ben kariyer yapayım o zaman anlar
Kocaman kız?
Evet
Eşek kadar mi
Aynen
Tamam John Waynen
Nasıl şeyler giyersin ki
Normal tişört pantolon baggy giyiyorum bugün normal Pantolon giydim üstüne uzun giyin diyor tesettürlu değilim ama resmen çoğu tesettürluden kapalı giyiyorum sen düşün
20 İstanbul metropol koca sehir
Adres yollayımmi kral
Annen haklı
Sana biri gelsin hergun darlasin tamam mı kapan kapan kıyafet almasın herşeyi ne karissin o zaman anlarsin
Kimse karışamaz
Öyle bir gün gelirki büyük konusma
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar