Böyle teyzelere, amcalara yardım etmek, sohbet etmek, kitap okumak, vakit geçirmek istiyorum kısacası. Gidebilir miyim, izin veriyorlar mı?
7 gü
Böyle teyzelere, amcalara yardım etmek, sohbet etmek, kitap okumak, vakit geçirmek istiyorum kısacası. Gidebilir miyim, izin veriyorlar mı?
Cevap
10Cevap
gidersin
Önceden haber veriyor sunuz müsait oldukları zaman gidebilir siniz ben askerde iken bayram da pendik de bi huzurevine gitmiştik ziyarete çok güzel çok duygusal oluyor
Yaaa çok güzel
Allah razı olsun
Evet veriyorlar benim semtimde Darülaceze varher bayram olmasa da bayramlarda vs giderim..
Çok güzel
Güvenlik sorgulaması, sicil kaydı ve aile hekimi onaylı diş sağlığı raporu alman gerekiyor
Diş sağlığı ne alaka, sağlık raporu anlarım da sicil kaydı güvenlik aorgulamasından geçerim
Ağız kokusu varsa rahatsızlık veriyor veya diş teli/ dolgu görüntü kirliliği yapıyor diyeymis prosedürde.
Haaa peki tamamdır
Bi tane hemşire bozuntusu özel huzueeviyz almayız kimsin nesin belli değil etkinlik için genç guruh veya hasta yakını olman lazım yazmış saçmalık dedim ki sana değil müdürün insiyatifine kalmış ben sağlık belgemi sicil kaydımı getirirsem diye
Ya boş ver sen onu , istediğin gibi ziyaret edebiliyorsun öyle bişey yok. Hemşireye bağlı değil o
Evet kudurmuş yukarıda
Devlete bağlı huzurevi ara sosyal servise bağlan randevu al git.
Evet Gidebilirsiniz, Sevaba Bile Girersiniz.
Sevaba girmek isterim tabiki ama onların iyi hissetmesi için gitmek
İstiyorum
Teşekkür ederim
Git mama al sokak hayvanlarina dagit
Onu yapıyorum merak etme
Önce haber etmen gerek
Özel huzurevinde hemşireyiz gelsen almayız
Neden?
Neden alalım. Hasta yakını olman gerekir ya da etkinlik yapmak isteyen genç bi güruh olman gerekir kimsin nesin belli değil nasıl alayım hastanın yanına seni
Etkinlik yapmak için giderim zaten ha bu arada sen değil müdür karar veriyor buna bence. Ben sicil kaydımı sağlık belgemi güvenlik sorgulamamı getirirsem o da müdürün insiyatifine kalmış.
İnsiyatif değil inisiyatif
Klavye öyle çevirmiş, herneyse.
Ya hehe
Biri olman gerekir bi okuldan koro olarak gelmen gerekir gibi alınmazsın yani zorlama
Verirler
Evet izin veriyorlar
Evet gidilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar güzel bir düşünce bu! 🥰 Elbette huzurevlerini ziyaret edebilirsin. Yaşlılarımızla vakit geçirmek, onlara sohbet etmek çok kıymetli. Genellikle kurumlar gönüllüleri memnuniyetle kabul ediyor. Gitmek istediğin huzurevinin yönetimiyle önceden iletişime geçip ziyaret saatlerini ve prosedürleri öğrenmelisin. Bazen sağlık koşulları nedeniyle test isteyebilirler. Onlara şefkatli dokunuşlarınla büyük bir mutluluk götürürsün. ✨👵👴