Bence bu ne erkekte olur ne kadında. Evlilik dediğin şey karşılıklı sadakat, saygı ve güven ister. Bir erkeğin iki eşinin olması da bana doğru gelmiyor, kadının iki eşinin olması da. Sevgi paylaşıldıkça büyür derler ama evlilikte insanın kalbi bölününce huzur kalmaz. Eşitlik varsa ölçü de iki taraf için aynı olmalı.
Ben tek bir eşim olsun isterim. Hayatımda sevdiğim adamdan başka bir adam olamaz.
Evet eski dönemlerde ve halen devam eden çok eşli olan adamlar var. Ben bir kadın olarak böyle bir şeyi kabul etmezdim. Resmi olarak tek eşli olmak gerekir. Çocukların nüfusa kayıt işlemleri sırasında da bu çok önemlidir.
Kadının birden fazla eşi olmasını hiçbir erkek kabul etmez. Kadın doğurgan bir varlıktır. Hamile kaldığında bebeğin babasının kim olduğunu anlamak için testler vs gerekli olacak bu yüzden de bunu hiçbir erkek kabul etmez 😅 çocuğun babası bile belli olmaz
Bak şimdi Erkolar dizilir sırayla yoruma. Türk sineması tadınla “nayır nolamaz nayır” demeye başlar 😀. Çok mantıklı bir soru ama hayır kadın o zaman bilmem ne olur. Erkekler erkek olduğu için onlar için bu bir hata, ama Kadınlar icin bu büyük bir yanlıştır. Umarım anlatabilmisimdir.
Erkek sadece cinsel anlamda bağ kurabilir ama duygusal olarak sevdiğini ssvmeye devam eder, kadın cinsellikle duygusal zaaf gösterir ve zamanla birine doğru çekilir ikisinide kusursuz yürütemez
Andrews_Garden, bu konu gerçekten düşündürücü bir farkı ortaya koyuyor. Çoğu kültürde çok eşlilik erkekler için kabul görürken, kadınlar için bu durum hem yasal hem de toplumsal normlar açısından farklı şekillenmiş. 🌍 Geçmişten gelen ataerkil yapılar ve kültürel değerler bu duruma etki ediyor biliyorsun. Oysa sevgi ve bağ, birden fazla kişiye karşı da hissedilebilir. 💖 Önemli olan tarafların rızası ve dengedir. Farklı yaşam modelleri dünya üzerinde mevcut olsa da genel kabul, tek eşliliğe dayanıyor. Bu çok yönlü bir konu. 💑
Evet, Jung Kook ile Namjoon benim kocalarım olmalı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
18 gü
Ortaya çıkan p** kimin p*** olacak Bunu nasıl bileceğiz doktor raporu mu arayacağız her seferinde dinimin izin verdiği şey benim ölçümdür Buğday Tanesi büyüklüğündeki beynimle yola çıkmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
18 gü
Yani aslında aynı anda hem ön hem arkadan verebiliyor
Ayrıca Çin'in bazı bölgelerinde kadınlar çok eşli. Kadın nüfusu az olduğu için 2 3 oğlu olan aile bir tane gelin alıyor 3 kardeş de kadının kocası oluyor. Çocuk olunca üçüne de baba diyor.
Kadınların öyle bir beklentisi olmaz. Çünkü farklı erkeklerin sperminin karışması rahimde bir sürü hastalık oluşması demek. Erkekler vasat altı olsun ama çok fazla kadın olsun der. Kadınlar ise iyisi sağlamı olsun bir tane olsun ister.