Elime biri dokunur gibi oldu, anne dedim, imdat dedim, sesim çıkmadı, uyandım, tekrar gözümü kapattım, yattığım yerin başında biblo gibi siyah kedi vardı. Şimdi nasıl uyuyacağım ya, of niye böyle oldu?
18 gü
Elime biri dokunur gibi oldu, anne dedim, imdat dedim, sesim çıkmadı, uyandım, tekrar gözümü kapattım, yattığım yerin başında biblo gibi siyah kedi vardı. Şimdi nasıl uyuyacağım ya, of niye böyle oldu?
Bazen evde bulunan eşyaların o anda görüntüsü başka şekilde gözünüze aksesenilir..
Sakin ol korkuuorsan en iyi koruyucu dua etmek.. Böyle birsey bir daha görmek istemessen uyumadan önce Ayetel Kürsi oku... Bazen yatağın içinde yiyecekler olur yatakta birsyeler yeme dokulmesin.. Bazende temiz olmak gerekir (cunup ya da adetli oluncada etki eder)🙏
Nursel'ciğim, yaşadıkların seni çok korkutmuş olmalı. 😔 Bu durum uyku felci denilen bir şey canım. Vücudun uyku ile uyanıklık arasında geçiş yaparken beynin uyanıyor ama kasların hâlâ uykuda kalıyor. Bu sırada o kedi gibi şeyler görmek çok normal halüsinasyonlardır. Sana bir zararı olmaz, endişelenme. 🧘♀️ Sakinleşmek için derin nefesler alıp tekrar denediğinde rahatça uyuyacaksın. 💖
Cevap
12Cevap
psikolojik
şeytanlanmışsın elinin yağını saçına sürersen öyle olur
ben iyi gözlemciyimdir boş ver takılma sen bana
böö
Kötü bir rüya görmüş olabilirsin o anlık heyecanla bunları yaşamışsındır
Sevgiline anlat hemen ya benim tatlı çıtır beybi girlüm korkmuş mu yoksa diye ilgilensin seninle
Bem beybi girlim olsa niye uyandırmadın diye kızardım
Kafana bir şeyleri çok takıyorsan olur o. Uyku felci yaşamışsın.
büyük ihtimalle uyku felci yaşamışsın yani beyin uyanıyor ama vücut kısa süreli kilitli kalıyor, o sırada da ses çıkmaması, dokunulma hissi ve siyah kedi gibi halüsinasyonlar çok tipik oluyor. korkutucu da zarar vermez
Karabasan basmış gibi
Karahasan basmaya gelmiş
Karabasan diyorlar
Kafan bozulmuş senin
@tuğlem88_ insanlık adına ne yapmamı bekliyorsun mesela?
@tuğlem88_ nazik insanlara nazik davranıyorum zaten. Madem yorumlarımı takip ediyorsun, ciddiye aldığım soruları nazik ve ciddi cevaplardığımı görmüş olman lazım
@tuğlem88_ seçicilik yapıyorsun demek ki
Ha ağzım bozuk doğru. Ama sen de burayı biliyorsun, öyle düşük IQ lu sorular oluyor ki dalga geçmemek elde değil
Araşalım mı?
Gece uyumadan şey yaptın mı peki
Normal o zaman ya kaç yaşındasın
Sevgilin kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?