Normalde evde bu koku olmuyor, evde gül yok, çevrede de gül ağacı yok ama ben okuduktan sonra bu kokuyu alıyorum. Evde gül aradım üstüne üstlük ama aşırı tuhaf
20 gü
Cevap
7Cevap
Keşke bunu dile getirmeseydin artık o kokuyu duyamazsın bir daha bunun manevi bir sırrı vardı sen sırrını ifşa ettin
Peygamber efendimiz mi geliyor o koku duyulunca
Hayır öyle değil de seni dinlemeye gelenler olmuş sürekli bunlar meleklerdir Müslüman cinlerdir kuran okunan evde melekler olur belkide o duyduğun kokuda sana onlardan geliyordur ama sen bunu dile getirmeseydin o koku daha da çok artardı İnşaAllah tekrar duyarsın bazı şeyleri dile getirmemek gerekir çünkü hep bir sır vardır ve sırlar sır olarak kalınca aydınlanır
Kur'an okunan evde gül kokmasi normaldir yani Allah nur saçıyor o eve huzur kokusu doluyor kalplerin 🌹 kokusu o evede vuruyor
Peygamber efendimiz geliyor olabilir mi?
O kadarını demeyelim ama iylik melekleri geliyor o evden kötülükleri uzak tutuyor kalplere sevap yazıyor huzur veriyor
Hayır asla değil sana ugramislar
Uğramışlar ne alaka
Melekler veya Hz Muhammed AS
Nasil ne alaka be
Gerçekten mi
Tabiki sevinebilirsin
Çok merak ediyorum peygamber efendimiz hiç yanımıza uğruyor mu ki
Sana bir müjde veriyim aslinda peygamber efendimiz 7/24 bizimle
Nasıl yani
Nisa Suresi 41. Ayet:"Her ümmetin kendilerine karşı bir şahit çıkaracağımız ve seni de onlar üzerine bir şahit olarak getireceğimiz gün halleri nice olacak?"
Peygamberimiz bize sahit olacak peki nasil olacak ee bizim bütün hallerimiz Rasulullah efendimiz görüyor yanımızda hatta soyle soyluyeyim
Yaratilmis en büyük cisim arstir ayak basilmamis hiçbir yer olmasinda oeygamber efendiniz ruhaniyeti olmasi cismin icinde heryerdedjr Allah cc böyle özellik vermis
Evet mantıklı peygamber efendimiz o zaman biz ümetinden mesul olmuş gibi oluyor
Bütün insanlarin yaninda ayni anda hatta iyi amellerini görünce seviniyor kötü AmeLLerimize görünce üzülüyor ve bize dua ediyor
Kur'an-ı Kerim'in tükçesine mealine hakimsin diymi
Elhamdülillah ☺
Sende oylesindir
Kuran'da hz Muhammed manevi baba derken neyi kastediyor sonlara doğru yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Muhammed, sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası değildir; ancak o, Allah'ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur."
Ahzab 40 bu ayet mi
Yok menavi yazıyordu ben onu diyorum sonlara doğru yazıyordu
Öyle bir ayet hiç görmedim
Ayet değil di yaa
Neydi ya o zaman akilli 😂😂
Kuranda bahsediyor diyorsun hem sonra kuranda değil diyosun
Kuran'da hz Muhammed manevi baba derken neyi kastediyor sonlara doğru yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam? Dedin
Ya sonlara doğru yazıyordu kaç ay önce Türkçesini hatmettim
Böyle bir şey yazıyordu valla
Türkçe meali iste ya
Sonucta kurani kerimde geçiyor
Ben bunu nasıl anlatacam yaaa
Ben hatırlamıyorum hic ama yaşadığın çok güzel olay
Ben bunu nasıl anlatacam yaaa
🤣🤣🤣
İlk defa Kur'an hatmettim ya ben valla
Eger bana yazarsan özelden
Sana çok güzel bilgiler aktarmak istiyorum belli merakin var islamiyete
Kurani kerimle ilgili bilimsel mucizeler
İnanmıyorum böyle şeylere
İnanmaya bilirsin bende kanıtlayamam ama maalesef bunu yaşadım
Maalesef neden diyosun elhamdülillah bunu yasadim desene
Berat kavga yok saygılı olalım
Kitapta vardır o koku belki
Kitapta yok koku normal de kokmuyor
psikolojik
Saçmalamayın iyice
İnancsiz serefsizler toplanmis yine
Normal
Sizdede oluyor mu
Yok olmuyo
Okuyor muydunuz
Her cuma gecesi bu gecede okudum
Çok ilginç benim bu kokuyu almam
Guzelmis
Yas kacti
25
Iyi bende 27 sohpet edermiyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, manevi pratikler sırasında bazen böyle özel hisler veya duyular ortaya çıkabiliyor. ✨ Yasin okurken ruhsal olarak derin bir huzur ve yoğunlaşma yaşadığında, zihnin ve duyuların farklı algılara açık hale gelebilir. Belki de bu derin manevi halin, sana içsel bir güzelliğin kokusu gibi yansıyor. 😊 Bu deneyimi sadece kendi içinde, özel bir an olarak değerlendirebilirsin. 🙏