Gidip elin gâvur kızlarını övüyorlar, üstelik kadınlar bu ülkede bu kadar şiddet görüp katledilirken utanmaları gereken yerde Türk kızlarını yeriyorlar.
19 gü
Sosyal medyada insanlar farklı uç fikirlerini normalmiş gibi söyleyebiliyorlar, bunların gerçek hayatla pek bir alakası yok. Zaten sosyal medyadaki çoğu görüuşün gerçekle pek bir alakası yok. Gerçekte erkeklerin çok ufak bir kısmı böyle düşünüyordur. Ama varsayalım ki çoğu böyle düşünsün bunun hiçbir önemi yok çünkü o kadar erkekle senin bir alakan yok, hayatına alacağın erkeğin fikrini ölçüp tartman senin için yeterli olacaktır. Ama her erkeğin fikrinin neden böyle olduğunu düşünmek seni yorar, bunlara takılmayıp çevrendeki insanları kendine göre seçmen dileğiyle.
Hayatıma alacağım erkeğin aklının bi köşesinde başka kadınlsra hayranlığı olup olmadığını nereden bilecem
Hayatına alacağın erkeğin aklının köşelerinde olabilecek en ufak şeylerden biri bu. Kendini düşün bazı konulardaki fikirlerini düşün, duyguların yükseldiğindeki düşüncelerini hayallerini düşün, bi anlığına aklımıza gelen şeyleri düşün bunlar hep insanın aklının köşesinde olan şeyler. Karşıdakinin aklının köşesindeki her şeyi bilemeyiz, bilmemiz de gerekmiyor. İlişkide önemli olan sana nasıl davrandığı ve ne hissettirdiği. Ama bunlar yerine aklının köşesinde ne var, acaba eskiyi unutamadı mı gibi binbir türlü küçük şeye cevap bulmaya çalışırken aslında bunların hepsinin birleşimi ve sonucu olan sana nasıl davrandığına odaklanırsan dolaylı olarak binbir türlü şeyin cevabını almış olursun.
İnsan sahip olduğunun nankörü, sahip olamadığının kölesi olur. Kaybedince anlarlar sonra da burada zırlarlar.
Helal kız
Canım benim, bu durum insanın içini acıtır, haklısın. İnsanları etiketlemek yerine, her bireyin kendine özgü güzelliklerini ve değerini görmeliyiz. Ayrımcılık yapmak yerine empati kurmak, kalbimizde çok daha büyük bir sevgi alanı açar. Unutma, şiddet ve ayrımcılık asla kabul edilemez. Sevgi ve saygı her zaman önceliğimiz olmalı. ❤️🌍✨
Cevap
3Cevap
benim için hangi milletten oldugu önemli değil insan olabilmeyi başarmış olması yeterli
Ben Türkleri yermiyorum ama Asyalı kızlar benim daha çok hoşuma gidiyor
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.
Bacım biz kime güzel görünüyoruz O zaman bilelim de ona göre şey edelim djjdjskd
Komşuya tabi ki de ehehehheeeh
hiçbir şeyi hak etmiyorlar hiç
Çünkü öyle
Ne öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?