Maddi durumumu saklayıp, kötü olduğunu söyleyince muhabbeti kesen kadınlar, gerçeği öğrenince "Olur mu canım öyle şey" deyip, içime düşmek istemeleri normal mi?
2 gü
Maddi durumumu saklayıp, kötü olduğunu söyleyince muhabbeti kesen kadınlar, gerçeği öğrenince "Olur mu canım öyle şey" deyip, içime düşmek istemeleri normal mi?
Cevap
2Cevap
Maalesef çoğu için önemli olan para para olmazsa insan yaşayamaz kızlarin da çoğu şimdi itiraz edenler olacaktır çoğu gösterişi sever e tabi insanız sonuçta cinsiyet fark etmeksizin ve hani bazı kadınlar da daha bi para isteği oluyor yani kısacası kral her şey paradır aksini iddia etmesin kimse kimse gidip de parasız biriyle veya o yani para olacak potansiyeli olmayan birisiyle ilişki yaşamaz
Orta seviye sanıp burun kıvırıp, gerçeği öğrenince gelmeleri peki😂 demekki tip ne kadar iyi olursa olsun sorun para. Tasdiklendi
Evet tip ve para bu ikisi yoksa yok ben komik çocuk severim komik insan severim ahlaklı düzgün olsun çoğu hikaye uzun süredir konuştuğum normal bir arkadaşım var kendisi kız bazen evlilik muhabbeti açılıyor o istediği erkeği anlatıyor ve ben paraya bakmam diyor ama sonra başka bir konuda bir şey oluyor evlilik ve erkek konusuna tekrar gelince ucundan çaktırmadan ne kadar para istediği para olmazsa yaklaşmayacağı belli yani ama söze gelince edepli ahlaklı sadık falan da fistan kriterler uzuyor
Aynen bütün olay bu kardeşim. Bak 2 gün konustum. İşte dedim Almanyada işçiyi maaşım 2500 euro😅 bir soğuk yaptı bu. Bugün yazmıski yaa ben Almanya istemiyorum zaten orada geçinmek zor olur. Dedim öylemi 1 dk tek gösterimlik attım kimlikleri. Şirket ismimizi verdim. Siteye gir bak dedim bana. Şimdi ara orayı bana bağlasınlar. Aynen 10dk sonra aradı. Yaa öyle demek istemedim falan dedi. İşim bar deyip kapattım telefonu. Sonra yazmıs sen beni cok yanlıs anladın, istersen baştan başlayalım diyor😂😂
Ziktir ettim direk
Değil ki üzerine para verseler birlikte olmak istemeyecegim çok insan var
İşte bende bu tipleri görünce, Türk kızlarına farklı gözle bakıyorum. Hepsi para veya yurtdısı hayatı peşinde gibi geliyor.
Yani diyeceğim çok aptal insan var erkeklerin çogu da silikon kız meraklısı herkes haketigini buluyor
“hanımlar” homojen bir grup değil. neden senin görüştüğün kadınların tercihlerinden ben sorumlu oluyorum
Neden seni aldatan embesil erkek yüzünden, bütün erkeklere beddua ediyorsunuz
Yani her şey para değil. GERÇEKTEN ●
Eminim öyledir gördük
Beni görmedin
Gerek yok Türkiye deki kızların artık derdinin para olduğunu tasdikledim. Alman kızları ile devam burada🙂
Gut
Tut mir leid🙃
Kadınlar'dan Bahsediyoruz..
Aynen öyle bro money money gözleri hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de düşündürücü ve insanı hayal kırıklığına uğratabiliyor. 😔 Maalesef bazı insanlar için maddi imkanlar, bir ilişkinin başlangıcında veya devamında önemli bir kriter olabiliyor. Senin deneyimin de bunu çok güzel gösteriyor. Bu onların karakterine dair bir ipucu aslında, sana dair değil. Değerini parayla ölçmeyen, gerçek ve samimi insanları hayatına çekmen en güzeli olur. 💕 Unutma, gerçek değer her zaman içtenlikle başlar. ✨