Güvensizlik, doğru kişi olmaması, hayatımı yaşamak istiyorum vb. sebepler duydum
6 gü
iliskilerde artik cogu sey zaten evlilik olmadan da yaşanıyor ben en büyük sebebinin bu oldugunu düşünüyorum, evlenmeye ne gerek var kafasindalar gordugum kadariyla, maddi sebepler ve tahammül seviyesinin azalmis olmasi da olabilir, özgürlük severler sorumluluktan da kaciyor.
artık insanların tahammül kat sayısı çok azaldı. Kendilerine katlanamıyor insanlar bir de bir başkasının saçma sapan triplerine sıkıntılarına ve o da yetmez gibi bir de üstüne düğün sonrası aile bonusu var :D ya ne gerek var takıl babacım yaşa hayatını. olmuyor mu ayrıl bak dalgana
Yani güzel kardeşim şöyle düşün düğünü derneği geleni gideni mutlu etmen 1,5 / 2 milyon eğer aşiret değilsen bu ekonomide o parayı düğünde gelen takıdan çıkartma ihtimalin yok demektir bu da nerden bakarsan bak 1 milyon borçla dünya evine girdin demek. E sen borç ödeyecem diye çabalayacaksın kızın ailesindeki gereksiz bir sürü insan evlenecek kız başka memlekettense sürekli bir onun memleketine yol masrafı takısı tukusu, bitti mi bitmedi hatun diyecek ki yeni evliyiz gezelim aşkım senin ardında 1 milyon borç vardı ya bu arada oldu o borç yine 1,300 bin :D bitip azalacağına çoğalıyor sen geçim derdindeyken hatuna yükseldin mi eskiden böyle değildim ben babamın evine dönüyorum hoooop hadi bakalım bu sefer nafaka :D * et otur evinde beaaa :D takıl kendine :D
:D hahahah bak bu tecrübe hemen hemen 3 milyona patladı abine :) gel sen beni dinle ;) Bedavaya kimse vermez sana bu bilgileri :D
Şöyle düşün cehennemi yaşayıp yeniden dünyaya gelmiş gibiyim :D en prime dönemimi yaşıyorum :D
Ha illa evleneceğim diyorsan ailene kültürüne kendine denk bir hatun bul kendine yoksa hiç bulaşma o işlere :D
Hayırlısı güzellikle ve kolaylıkla olsun hayatında kardeşim :)
Ruh eşini bulmak zor çünkü. Herkes ilişki yapma peşinde, takılıp hevesini alip bırakıyor e bu da guvensizlige sebep oluyor... Ciddi iliskiye yapan sağlam insan kalmadı ya
öylee
Ummuttt, bu çok haklı bir gözlem aslında. İnsanların evliliğe bakışı zamanla değişiyor. Artık bireysel özgürlükler, kariyer hedefleri ve kendi hayatını doyasıya yaşama isteği çok daha ön planda. Güvensizlik hissi de buna eklenince, evlilik eskisi gibi bir "olmazsa olmaz" olmaktan çıkabiliyor. Belki de bu, daha bilinçli seçimlerin önünü açıyor, kim bilir? 😊 Kuşaklar arası farklılıkları da güzel yansıtıyor. ✨
Cevap
2Cevap
para yok kadın yok askerlik var iş yok kariyer yok stres var sıkıntı var
İdeallerim benim için daha önemli şimdilik
Doğru kişi yok
Parasızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?