13 gü

Herkes tarafından sevilmek iki yüzlülük müdür?

Bu söz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendimi düşününce sevenler de var sevmeyenler de. Zor bir dönemimde sevdiğim birinin bana söylediği bir nasihatti; meyve veren ağaç taşlanır. Bir yandan da nabza göre şerbet demişler yani herkese aynı şey aynı şekilde denmez ama insan doğruyla yanlışı ayırt etmeli diye düşünüyorum. Herkesin suyuna gitmek, herkese istediği gibi davranmak bana çok samimi gelmiyor. Sonuçta yanlış gördüğümüz bir şeye yanlış demeyecek miyiz? Hep susmak mı gerekir? Düşmansız bir hayat gerçekten mümkün mü yoksa bu dünyada sevmeyenler hep olacak mıdır?
Her şeye boyun eğen mi doğru yapar yoksa hakkını arayan, yanlışı gerektiği üslupta açıkça söyleyen, fikrini söylemekten çekinmeyen mi?

Geceyi seven biri demiş ki; sevenlere sorsak sevmeyenler deli, sevmeyenler için herkes deli.
Güncellemeler
12 gü
arkadaşımın wp storysinde gördügüm selim geçimli diye birinin sözü; Akil ve beden sagligini korumak istiyorsan herkesi alttan almayı, her seyi kafaya takmayi birak ve sınır çizmeyi, tepki göstermeyi, saygisizliklari aninda durdurmayi ve gereksiz insanlari hayatindan çikarmayi ögren.
bu bir işaret sanırım
Herkes tarafından sevilmek iki yüzlülük müdür?