17 gü

23 yaşındayım, evlilik ve sevgililik süreci için çok mu geç kalıyorum, nasibim var mı?

23 yaşındayım evlenmeyi düşünmüyorum. Şu an o konumda değilmişim gibi hissediyorum, saçma geliyor. Evli olan insanlara bakıyorum 24 25 en fazla 28 yaşına kadar evlenmiş oluyorlar, o da en az 3 4 yıl görüşüp sevgili olarak.

23 yaşındayım okulum 24 yaşında bitiyor, iş bulmam 25'i bulur, zaman çok çabuk geçiyor ben aynı benim. Şimdi bulsam sevgili olsam 4 sene sonra 27 oluyorum, bırak 4 senede evlenmeyi ben 4 sene sonra bile bulamam.

Zaten bir erkekle evlenmem için sevgili olmam, en az 2 3 yıl geçirmem gerekiyor tanımam, emin olmam için. Ailem böyle sevgililik olayını asla onaylamaz saklasam dert, görücü usulü desen etrafımızda hiç öyle evlenen yok, herkes benim kadarken bulup 27'de evleniyor kimse de bir şey demiyor.

Her şeyi geçtim çok bahtsız ve nasipsiz bir kızım, çok erkekle konuştum görüştüm hiçbiriyle sevgili bile olamadım, bu işlerin nasip olduğuna inanıyorum. Benim de bir gün doğru zamanım var mıdır? Düşünüyorum çok tuhaf geliyor.
23 yaşındayım, evlilik ve sevgililik süreci için çok mu geç kalıyorum, nasibim var mı?