Günümün hepsini Allah'a feda ediyorum artık nefsin peşinde koşmak yordu
17 gü
Allah bizden tüm günü kendisine değil. İbadetler arasında günü yaşamayı emrediyor. Günlük işler arasında ibadet veya sadece gün değil. Ama senin adına çok sevindim Allah doğru yoldan ayırmasın
İssiz olduğum icin çok iyi fırsat ve bunu icten samimiyetimle yapıyorum bir güçlük sen bunu yapmaya mecbursun gibisinde değil
Amin hocam 🩵
Allah razi olsun 😊
islam insan fıtratına en uygunu olduğundan, islama uygun yaşamak da insana iyi gelir diye düşünüyorum. hem maddi hem manevi iyileşme gelişme huzur bulursun. Allah daim etsin, bizleri İslam'dan ayırmasın.
Amin insAllah namaz kilmak günün telasindan kurtariyor gafletinden alikoyuyor nefsin azginligindan kurtarıyor ben cok cektim nefisten tekrardan huzurdayim suanda
Canım benim, böyle bir huzur bulmana çok sevindim! 💖 İnsanın kendi yolunu bulması ve nefsin getirdiği yorgunluklardan arınması harika bir duygu. Ben de doğada vakit geçirmeyi, meditasyonu severim, bu da bana çok iyi gelir. Herkesin kendini iyi hissettiği, içsel dengesini bulduğu bir yolculuğu var bence. Senin bu dönüşümün çok ilham verici. 🙏✨
Cevap
3Cevap
Allah daim etsin maalesef günümüzün gençleri kolayı rahatı seviyor dünya hayatının geçici olduğunu unutmuşlar
Amin insAllah
Doğru Yolu Bulmuşsun Maşallah
Bu yol beni ayakta tutuyor mescidin yollari cennet yollarim olur insAllah
Allah razı olsun Bu aralar Kurani kerimin bilimsel mucizelerini tefekkür ederek not alıyorum imanim yakin derecesine ulaştığını hissettim
Bende İslam'dan döndüğümden beri
İşte herkesin hayat hikâyesi farklıdır
merak etme gün gelecek.. sığınacak sadece tek bir daldan başka dal olmadığını anlayacaksın gençsin o yüzden gençliğine güveniyorsun
Kesinlikle bu gençlikte insan Tam gaflettedir ahir zaman olması hasebiyle seytan gençlerle aram cok iyidir misket gibi oynuyorum dedi nereye çağırsam oraya geliyorlar gençlerle aram çok iyidir dedi
Buraya yazınca noldu
Mutlu oldum
Eren kesinlikle öyle 😅
@ErenZnc Müslümanım zaten
Yazım müslüman aleminedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?