Kesinlikle zavallılık, kadının gururunu ayaklar altına alıyorlar.
Devir ekonomi devri, bence akıllılık ediyorlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O koca onu bosayinca nolcak mesela hadi diyelim nafakaya güveniyorlar sınırsız nafaka da kalktı bence artık bir anlamı yok yani düne kadar düşüncem farklıydı kadının kesinlikle çalışması gerek diyordum ama patrona kölelik yapmak çalışma hayatı deniyor kocaya yemek yapmak çay vermek kölelik yani severek evlenmistir bişey diyemem ama sırf parası için evlenenler şu saaten sonra bence akıllıca bir hareket olmaz.
Sevgi olan ilşkide ben boşanırsam nolur diye yola cıkıyorsan ztn o ilşki olmamış. Biz sevince sen gidersen Ztn ben bitmişim aç kim kalmış girer biyere çalışır mevzu cok farklı, menfaat
Herkes kendini düşünmek zorunda.
Ama güvenmiyorsun demektir işte ozmn var mı sevgilin eşin vs
Ama dediğim gibi güvenmemek deniyorsa güvenmemek kendimi kimseye emanet edemem. Sevgilim var
Düşüncene saygı duyuyorum bence o güveni manitan sağlasa rahatlardın
Yetişmeden kaynaklı sevgilimle alakası yok 😃
Valla ne yaptıysam kararından döndüremedim ona uğrasıyorum😀
Kararım değişmez babam kendine bile muhtaç olmamam gerektigini öğretti 😃
Bir kadın herzaman ekonomik özgürlüğü olmalı bunau savunurum bak söylerimde hep
Şuanki sevgilin kac yasında sne kac yasındasn ve evlilik düşünüyoemusn brz sorguya çekim seni
Öyle olmalı evet
Ben 20 o 23 bir yıldır sevgiliyiz. O düşünüyor ama ben henüz yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum biraz daha zaman geçirmek iyi olur.
Bencede kafa olarka cok olgun yaş olarak belli olmaz cok insan cıkabilir karsına. Olmaz yapamam ölürüm dediğimz kac insan geçti hayatımızdan
Oda olgun mu sen gibi
Öyle tabiki bende ölüp bitmiyorum aşkımdan önümüzdeki zamanlarda sıkıntı olmaz ise bir yola gireriz zaten
Evet olgun olmayan birini hiç çekemem.
Hahahah cok samimş cevaplat veriyorsun eyv
Yaş 28 benim hala evlenmedim seninde gidiceğin yol bu bence insan tahammul seviyesi sıfır bizde o yüzden biyerde yanlız kalıyoruz
Haklısın sanırım ya insan kafasına göre bulamayınca yalnızlığı tercih ediyor hayırlısı bakalım.
Hayırlısı olsun hakkında takip et beni arada uğrarım
Teşekkür ederim ama cikmasam daha iyi 😃
Yavşamam korkma😀
Cevap
5Cevap
Herkesin yolu farklı ben kadın olsam yapmazdım 2 sene ESCclik yapar para biriktir sonra hayatın tadını çıkartıreim
Ticareti çözmüşsün😀
Paran biter evlilik biter öyle kadınlardan Allah korusun
Yüzde 90 öyle gördük
Firsatim olsa bende zengin kadin alirdim s1kerim aşkini
Hahahah haklısın
Neden zavallilik olarak bakiyorsun ki. Oyle mutluysa eger?
Kadınlardan çok erkekler maddiyat odaklı düşünür genelde, bu hep böyle olmuştur. Erkekler golddigger'lık konusunda asırlardır profesör uzman.
Hiç bir şey düşünmüyorum
Bekarsın yani umursamıyorsun
Hayır bekar değilim evliyim ya bir hesap vardı o zannettim sende düzgün cevap vermiyorsun
Rencide edick bsy söylediysem kusura bakma
Erkeklerin canım
Erkeklerin Slaklığı demiştim canım diye değişmiş 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?