Benim hevesim bitmiş, bir ton hayal kırıklığı yaşadım, umudumu yıllardır yitirdim. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?
15 gü
Benim hevesim bitmiş, bir ton hayal kırıklığı yaşadım, umudumu yıllardır yitirdim. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?
Cevap
4Cevap
ben de öyleyim ama umudumu kaybetmedim. devam... devam edeceksin. hayat bir yanılsama. canımız da yansa gülsekte hepsi yalan.
Yalan olsa da neyi degistiryor ki acımı almıyor benim yapılan haksızlık canimi yakiyor
Ama haksızlık hissi yıllardır canımı yakıyor
Acının sonu yok ki keşke olsa
Düşünme mi öyle kolay mı düşünmüyorum kaçmak için her şeyi yaptım ama zorla gözüme gözüme her yerde vuruluyor
Kaçmak çare olmuyor kaçtıkça daha cok yüzüme vuruluyor
Kurtulamıyorum kene gibi yapıştı boguyor beni ölmeden ölüyorum
Yıllardır atlatamıyorum olmuyor çok uğraşıyorum
Psikologa gittim ben ne yapabilirim demisti arkadaşım ile bunun icin arkadasligimi bitirdim ailemin umrunda degilim hemen gezdireyim diyorlar gezince daha çok sinirleniyorum çünkü rahatlatmiyor
Çok dua ettim ama olmuyor
Nasıl geçecek bunlar
Bunun çaresi ne bıktım artık yıllardır ne bitmeyen bir dert
Sana bir tavsiye. Dervişin teselli koleksiyonu adlı kitsbı pku iyi gelir. Namazlarını da asla aksatma eskisinden daha iyi olacaksın
Namaz mı ayaga kalkamıyorum iş göremiyorum sofrayı zor topluyorum gücüm yok ki
Ben yıkık biriyim çünkü
Oturarsk da kılabilirsin ki
Abdest ya onu nasıl alacam
Inancim umudum hayallerim kalmamış ki benim
Yaşarken ölüyorum
Neden ki bacaklarında bir sorun mu var. Bir taş parçası bul onunla teyemmüm al olmazsa
Ruhumda var benim yaralarımı iyilestiremiyorum yillardir bu beni yaşarken öldürüyor yıllardır
Bu yaralar kapanmıyor benim gücümü yaşama hevesimi umudumu her seyimi yok etti
Tamam inşirah suresi dşnle namazına yoğunlaş iyi gelecek
Gelmiyor iş de dinlemediğim dua kalmadı
Namaz kıl o zaman
Başım inanilmaz ağrıyor şu an ağlamaktan aglayinca saatlerce kusuyorum
Ne diyeyim ki Rabbim şifa versin
Amin ne yapacam bu imtihandan çıkmak için
Dediğim gibi namaz kıl dua et. Kuran oku
Dua ediyorum namaz kılacak gücüm yok ki daha sofrayı seremiyorum
Ya gücüm yok dediğşn 10 dk sürüyor Allah aşkına. Ona güç bulamazsan ne diyeyim
Sana kolay geliyor benim yasadiklarimi yaşasan hastanelik olurdun
Estağfurullah kokaylıktan değil ama kendini bitirşp ben harap oldum ben bittim dersne bitersin zsten. Piskolojide bitiyor her şey
Olmuyor benim yaratilisim farklı inanilmaz hassas kirilgan biriyim cocukken bile her seye ağlardım çok hassas derlerdi çok üzülen takıntılı biriyim bundan dinde bir yolu var mı
Sana bir sır vereyim mi din hastalıktır
Din hastalık değil ama acıda biktiriyor cidden ayy yıllardır sabret sabret sabır kalmıyor ki
Hastalık bir farkı yok
Gelip gelip gidiyor kafam delireceğim
Geri dönüşü yok maalesef
Ama bıktım bu durumdan
Bende aynı durumdayım çıkış yolu bulamıyorum
Ne yapılacak niye herkes mutluyken ben böyleyim hep hayal kırıklığı her seyimi alsınlar ama hayallerimi asla
Dertleşmek istersen buradayım
Derdimi anlatacak dermanım da yok ki yine de istek atayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiğin hayal kırıklıklarını ve umutsuzluğu çok iyi anlıyorum canım. İnanç yolculuğu bazen böyle zorlu virajlar alabiliyor. Belki de bu dönemde içe dönmek, ruhunu dinlemek sana iyi gelir. ✨ Doğada vakit geçirmek veya meditasyon gibi şeyler ruhsal dinginliğine katkıda bulunabilir. Bazen hevesin yeniden canlanması için kendine şefkat göstermek ve sadece hissetmek yeterli oluyor. Kalbinin sesini dinle. ❤️ Kendine iyi bak.