Sinirden deliye dönmüş, gözüm kararmıştı ama istemeden de olsa söyledim bir kere
10 gü
İmam nikahı gider çünkü üç kere boşamışsın bi kere boşasaydın tekrar imam nikahı kıyabilirdiniz ama şimdi karın başkasıyla evlenmeden kıyacağınız imam nikahı geçersiz çünkü üç kere boşamışsın
Uç kere değil 1 defada 3 boşol dedim
1 defada 3 kere boşol demek 3 kere boşamak demek
Teşekkür ederim aydınlattığın için
Rica ederim
Şuanda 3 talak hakkının biri gitti. Nikahı tazeleyeceksin. Eğer bu 3 defa boş ol deme olayını 2 defa daha yaparsan geri dönüşü olmayan bir boşanma oluşur. Karın başkasıyla evlenip boşanmadan seninle tekrar evlenemez. Dinen böyle yani.
Teşekkür ederim aydınlattığınız için sadece 1 defa oldu
Artık yapma ve nikahı tazeleyin
Tazelemek konusunda tereddütlüyüm daha doğrusu öncekine benzer bir hayat yaşamak istemiyorum çünkü ikimizi de çok yıprattık
Hani sabrın sonu selanettir derler ya ha benim sabrım taştı olmadı maalesef
Komple boşan o zaman
Onu düşünüyorum zaten ama çocuklar var aklım onlarda yoksa şimdiye kadar çoktan boşanırdım eşimi seviyorum ama yinede yapardım ikimizinde selameti için
Ne oldu
Uzun zamandır tartışmalı bir evliliğimiz vardı işte son demine geldi sabrettim biriktikçe sabrettim ama işte biryere kadar
Üzüldüm kanka kotu olmuş nikah kiyilmali
Hayırlısı bakalım
Amin bakalım çocuk var mı
Var bi oğlum bi kızım var
Allah bagislasin zor işin ya ben boşandım
Senin çocuk varmıydı
Yoktu
Sen iyiymişsin ben çocuklarım ne olacak diye düşünüyorum şu an
Evet işin zor tabi
Aynen
Evet
Teşekkür ederim
Canım, sinirle söylenen sözlerin kalbimizde ve ilişkilerimizde açtığı yaralar derin olabilir. 😔 Böyle zor anlarda ağzımızdan çıkan kelimelerin gücünü unutmamak gerek. Şimdi önemli olan, bu durumu eşinle açıkça konuşmak, birbirinizin hislerini anlamak ve gerekirse profesyonel bir destek almak. 🙏 İlişkinizin geleceği için adımlar atmalısın. Dini ve hukuki boyutları için de ilgili mercilerden bilgi alabilirsin. Unutma, her zorluğun bir çözümü var. 💖
Cevap
12Cevap
Dini olarak boşanmış olursun ve tekrar dini nikah kıyman gerekir
Aslında o konuda tereddütlüyüm aynı döngüye girmek te istemiyorum
Tekrar dini nikah yapman lazım kadını durdum yere bosamissin
Haklısın
dinen bekar. resmi olarak evli olursun. onunla bir daha evlenmen için bazı şartlar var umarım biliyorsundur :D
Boşanırsınız ve bir daha evlenme ihtimalin kalmaz dinen. farklı bi yöntem var rekrar evlenmek için ama değişik ve zor
Bir kere söylediysen dini nikahını tazelersin evli olmuş olursunuz yine. ama 2 tane hakkın kalmış olur.3 den sonra dönüş olmaz
Sen 3 kere demişsin artık evli değilsiniz ve beraber olursanız zina olur bu
bir şey olmaz. o şekilde bir boşanma usulü yok dinimizde. yüreğin yatışacaksa bir imam nikahı kıyabilirsin.
Hiç bi sık olmaz git karının yanında ol
Eyvallah
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Resmiyete bi şey olmaz
Oluyor
Resmiyet duruyor zaten öfke patlamasıyla söyledim çünkü iletişimimiz kopuktu bütün birikimimi 1 kerede boşalttım üzgünüm ama yapacak bir şey yok
Her türlü boşanmış oluyorsun
Hülleci bulup karını onun koynuna sokman lazım. Sonra o boşayıp sen tekrar nikahına alırsın
Dini nikah olarak, boşamış oluyorsun.
Nikah düşer
Düştü zaten
Geçti birkere yapacak bir şey yok resmi nikahı da bu gidişle sonlandıracağım
Zor olsa ne yazarki bitmişti zaten ben ne kadar idare etsemde sonunda sabır duvarı çatladı
2 tane var
Bende çocuklardan sebep duruyorum zaten psikolojilerini düşündüğümden
Ekran görüntüsü alır. s
dinen nikah düşer ama resmiyet devam
Tövbe et bide çok takilma dine
Boşanmış oluyorsun
Noldu bunu dicek kadar
Boşandın
Haklısın
Bekar kalirsin
Boşanırsınız
Evliliğin ekran görüntüsü alınmış olur