19 gü

Ev sahibimin karısı beni kıskanıyor, kapıma polis geliyor, ne yapacağım?

Ev sahibimin karısı beni kocasından kıskanıyor galiba, ev sahibim bir sorun olduğunda beni aradığında hemen kim o falan diye soruyor, kıskanıyor. Dışarıda görünce yüzüme sert sert bakıyor ve kadın kıskanç, sorunlu diye düşünüyorum. Her gün kavga ediyorlar kocasıyla, dün de kapıma polis geldi evinizde kavga varmış diye ama. Ben evde bile değildim, yarım saat öncesinden gelmiştim eve, kızımla birlikte dışarıdaydım ve ev sahibine anlattım. O da buradaki herkesi tanıdığı için bütün binalara sormuş, kimse şikayet etmemiş. Sonra şu an sabah 7 kavga sesine uyandım, ev sahibim karısına kıskançlığın yüzünden kadının kapısına polis mi yolladın dedi, ruh hastası dedi, hasta dedi. Ben ne yapacağım, dulum diye mi ben bunları yaşıyorum, şimdi sinirimden ağlayacağım ya, üstelik yeni taşındım, iki ay oldu kimseye zararım muhataplığım yok.
Güncellemeler
19 gü
Ben uyarmam bı daha böyle şeyler yaşanırsa saç baş giricem istersem sonu hapis olsun hiç gelemem böyle şeylere çocuğumla mücadele veriyorum namusumla çalışıyorum bana uaftaladiklari şey 😔
Ev sahibimin karısı beni kıskanıyor, kapıma polis geliyor, ne yapacağım?