Ekim'de 30 yaşına gireceğim ya ben de artık eşime sarılıp uyumak istiyorum ya çok mu şey istiyorum neden olmuyor
2 gü
Cevap
20Cevap
Elbette bu durumu atlatacaksin üzme kendini gadası
çünkü hayat adil bir yer değil.
çok iyi biri olmak başına iyi şeylerin gelmesine sebep olmuyor. iç huzuru falan da hesaba kat istersen, iyiler güzellikle ödüllendirilmiyor. kötülerin kötülükleri sıklıkla yanlarına kalıyor. karmaya inanmak insanı mağdur psikolojisine sokmaktan başka hiçbir şeye yaramıyor. ne olmasını istiyorsan kendin olduracaksın.
dünyanın bir yerinde sevgi dolu ve varlıklı ailelerde büyüyenler, bir yerinde yemek bulamayan canından çok sevdiği çocuğunun parçalarını yerden toplayanlar yaşıyor. hiç sevmem böyle gore tarzı acındırmaları, haberleri de takip etmiyorum o yüzden, ama bu bir gerçek.
hayatta rastgele süreçler hüküm sürüyor. hileli olmadığından emin olduğun bozuk para ısrarla ve inat etmişçesine senin aleyhine yere düşebiliyor. karma inancı bunu kabul etmeye engel oluyor. kumarbazın "arka arkaya çok kaybettim artık kazanmak zorundayım" diyerek batmasından en ufak bir farkı yok bu durumun. evren ya da ilahi güçler kimseyi ödüllendirmiyor, cezalandırmıyor.
bunu kabul ettikten sonra ancak hayat üzerinde kontrol sahibi olmaya başlıyor insan. hayatta sonucu net olan tek şey çalışmak. çalışırsan daha iyi olacaksın. belki şansın yaver gidecek istediğin her yere ve ötesine varacaksın. belki ters gidecek bir arpa boyu ilerleyeceksin. ama çalışmak net olarak seni ileri taşıyacak bundan hiç şüphe yok. her rastgele süreç gibi, uzun vade doğru stratejiyi sürdürürsen kısa vadedeki rastgele rüzgarları yeneceksin.
rastgelelikten medet ummamak gerek.
Olur neden olmasın.
Ama senin sevecegin ve seni ssevecek bir eş olursa sarılıp uyursun.. Ama bu sarılma bazen devam etmiyor. Ya biri horluyor ya diğeri. Ya kavga oluyor ya da küslük.
Hatta an geliyor ayrı odalarda yatıyor insanlar.
Fazla heves etme bence al bir panda sarıl iyi ☺️
knk isteme istedikce bulamazsın istemeyi bırak ve yaşa o zaman hayat sana yeni seyler sunar aramayı bırak sadece anı yasa hayatı yasa senin olan seni bulur elbet bende o sureci yasadım 187 90 kg kasılı sarısın yeşil gozlu biriyim ama cevremde duzgun ilerleyebileceğim kadın olmadığından bulamıyorum diye dusnuyorum saldım artık anı yasa geç senin olan gelir sana
Çok haklısın da bi an da kalabilsem
bak gunlerdir kadın knk arıyorum konusup baska seyler istiyorlar atmayınca uzaklasıyorlar mesela bu tip kişiler geriye ceker uzak dur
Yooo hiçte çok değil ama bunun ekstra bişey olmadiğini evlendikten 2 sene sonra farkettiğinde yaşayacağin pişmanlığa değmeyen bir istek olduğunu anlayacaksın
Evlenmek mesele değil ki, evlenecek kişiyi bulmak mesele.
Evlilik hayal ettiğin gibi romantik olsa keşke
Değil mi
Bekarlar da sanıyor evliler her gün helva yiyor..
yemiyor musnuz knkfwfwe
Başka ne yiyonuz
ona buna vermek yerine evlenmeye odaklansaydın şimdi tatlım olduysan napalım yani
Bi de düzgün yazsan keşke
Adam mi kaldi kime sarilcan 😂 ben erkege dadilik bakicilik yapicam diyosun parasinida cebine koyacaksan gelirler
Demek ki Allah senin hışmandan erkekleri koruyor😂
🤣🤣🤣🤣
Şöyle de düşünebiliriz seninle evlenecek adamın daha vadesi dolmamıştır, adamcağızın ne günahı var Hayat adil işte, her kulunu sırasıyla sınıyor.. erkekleri kast ediyorum burada Sen sanorım tüylerine tek tek yolacağım horozu arıyorsun ama sıra sana gelmemiş
Söylediğin doğru Hayat herkese adil değil evet... Mesela o müstakbel eşin şu an dünyadan habersiz, huzur içinde son aylarını yaşıyor. Sen'den sonra onun için de hayat adil olmayacak😂
Olm millet evliliği filmlerdeki gibi sanıyor. İnsanlar kokuyor la ağzının suyu akıyor yatarken osuruyor falan. Ne sarılıp yatması
şaşwşsşşsşğwsşşw ay yarıldım vallahi
@İconicgirlss filmlerdeki holding zengini kaslı sportif erkek olacak sanıyorlar.
Umut fakirin ekmegi
@İconicgirlss valla bunlar kaşınıyo
Ben Eylül'de 31 oluyorum benim de yok. :'(
Tercih edilmemişsin ya da etmemişsin. Aramıza hg.
Sarıl seni tutan ne var
Kime sakliyorsun kendini
Ne zamandır yalnız bir kadınsın
Nasip sanırım
Bulursun artık merak etme 😀
Yakında olur
Ulaaa hayattan
Hayat böyle işte
Eşin nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu isteğini ve hissettiğin bu durumu çok iyi anlıyorum. Hayatın akışı bazen sanki bize haksızlık ediyormuş gibi gelebilir, biliyorum. Ama unutma ki her güzel şeyin bir zamanı var. Sen sadece kalbini sevgiye açık tut, kendi değerini bil. Kendi tecrübelerimden de biliyorum ki umut etmek çok önemli. Güzel günler yakındır. 🤗💖✨