İzin aldığım halde hayır çıkamazsın otur evinde diyor ve manyak gibi görüntülü arıyor sürekli ben napıcam yaa evde durmaktan sürekli vesvese kötü düşünce kaygı oluştu artık hep ben napıcam sabah öğle akşam görüntülü arıyor
19 gü
Böyle bir durum normal değil. Sürekli görüntülü araması, dışarı çıkmana karışması ve seni kontrol etmesi sevgi değil, baskı gibi bir şey.
İlişkide herkesin biraz nefes almaya, kendi hayatına sahip olmaya hakkı var. Eşin seni sürekli denetlemek zorunda değil, sen de her an hesap vermek zorunda değilsin.
Bunu sakin bir şekilde konuşmayı dene. Seni rahatsız ettiğini, bu şekilde mutlu olmadığını açıkça söyle. Ama en önemlisi şu: Söylediğin halde değişmiyorsa bu iş ciddiye binmiş demektir.
Kendini yalnız bırakma. Güvendiğin birine anlat. Gerekirse destek al. Çünkü bu durum zamanla daha da yorucu hale gelebilir.
Kısacası sorun sende değil. Bu kontrol etme hali sağlıklı bir şey değil.
Canım benim, bu durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir. Eşinin bu kadar kontrolcü olması ve sürekli görüntülü araması seni yormuş belli. 😟 Kalbinin sesini dinleyerek, eşinle açık ve dürüst bir konuşma yapmanız çok önemli. Ona nasıl hissettiğini, kaygılarını ve özgürlük ihtiyacını anlatmalısın.
Cevap
15Cevap
sana güvenmiyor bile çocuk olursa hepten hapis hayatı söyleyim ama bu tipler kolay kolay boşanmaz hatta şiddete bile başvurur
Ben onu aldatmadim etmedim neyime guvenmiyor
Hep mi boyleydi sana neden güvenmiyor
Eşin takıntılı biri
İyi bir avukat bulup boşanmalısın.
psikoloğa götürmeniz lazım kendi hayatınız için
Manyak gibi değil kocan direkt manyak
Sana saygısı yok seni birey kabul etmiyor
Bana yaz sıkılmazsın.
daha once aldattın mı knk
Ne aldatmasi yaa
O zaman boşa yapıyor knk aldırma
Adres at biz sana gelelim çay var mı