Düşünüyorum düşünüyorum yok yani... dünyanın en sıkıcı en monoton en yaşlı şeyi evlenmek... AVM bir tane gülen evli çift yok ya... hepsi hayattan bıkmış yorulmuş ölmüş gibi
1 gü
Düşünüyorum düşünüyorum yok yani... dünyanın en sıkıcı en monoton en yaşlı şeyi evlenmek... AVM bir tane gülen evli çift yok ya... hepsi hayattan bıkmış yorulmuş ölmüş gibi
Cevap
11Cevap
evlilik organizasyonu sacma hale getirildi. yoksa sevgili olmak, evli olmak. ayni seyler. evlilik olsun olmasin, uzun suren iliskilerin heyecani azaliyor. cok dogal.
Ya heyecaninda değilim... birini zamanında sevdim hoşlandım diye niye bir ömür birlikte olmalıyım...
yok, katiliyorum sana. heyecandan kastim, insan yeni seyler yasamak istiyor. dogal. ayni fikirdeyiz. ama genel kesime cok ters bir fikir.
Sonra bana diyorlar neden evlenmiyorsun. Bak nokta atışı açıklamışsın.
Köy yerinde evlenmek mantıklı evlensen de evlenmesende yasayacagin hayat aynı o yüzden evlenip hayatına bir heyecan bir farklılık katabilirsinde 21. yy şehirde yaşayan biri onca akademik kariyer olsun arkadaş grubu olsun bir ton faliyet yapabilecekken 20 yaşında evlenip niye evde otursun...
Çok neden var ya millet etkileniyor. Bir de güvenilir insan kalmadı
Güvenilir insan diye bir şey yok...
Yaşlanınca anlarsın nedenini kadınları bilmem ancak erkeklere yanlızlık yaramaz genelde erken ölürler yanlız adamlar
Hele çocuk yapanlar.. bebek arabasını zorla ittiriyorlar🤣 sanki ben yaptım
Ömrümün sonuna kadar bakire kalmak istemiyorum çünkü rahibe değilim dkxlkxkodldlls
:)) bekar ve mutlu musun
Evet
bende farkettim onu herkesin suratı asık zorla birlikteler sanki zorla aynı evi paylaşıyolar özgürlük sıfır herkes herkesi anlamak zorunda saygı duymak zorunda saçma sapan şeyler
Evlilik aşkı öldürür derler
Bi de insan çok çabuk sıkilan bi varlıktır her gün aynı suratı görmekten gına gelir insana
Hayatını paylaşmak birine bir şey demeden seni anlaması yaşıyacağın insanı kendin seçmek
Erkekler bir şeyi uzun uzun anlatınca bile anlamıyorlar hayatım bunu en yakın kankinle yapabilirsin anca😂
Herkes öyle değil algıda seçicilik
Evet al benden de o kadar. Yaşlandırdı beni
Toplum baskisi
Gel takilalim o zaman askim
Niye evlnemeyince senin gibi sigirlarla mi yatıp kalkmam lazım... lan ben senin gibi erkekler yüzünden evlenmek istemiyorum zaten
Ben de evlilik istemiyorum
Ne yapayım hacı
Evelnemek isterim bekar hayatını sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, evliliğe böyle bakman çok doğal, özellikle etrafında mutsuz örnekler görüyorsan. 😔 Ama evlilik, bir ömür boyu yoldaşlık, destek ve birlikte büyüme demek aslında. Sevdiğin insanla hayatı paylaşmak, güzel anılar biriktirmek ve zorluklara beraber göğüs germek müthiş bir his. ❤️ Kendi renklerini, ruhunu katınca hiç de monoton olmaz, aksine hayatına yeni bir boyut katar. ✨