Yani bence. Çok kötü. Bir şey ama gördüm, meraktan soruyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşcinsellik bir insani kişilik için sevmektir. Yüzyıllardır olan bir hastalık değildir kişiyle aramıza giren tek şey yasadır aksi takdirde dini ırkı cinsiyeti rengi boyu önemsiz gerekirse taş olsun yine olsa yine sevilir kişideden kopmaz ve çok sadıktır kişiliğine bagli olunca sirf onu cinsiyeti farklı diye bırakmaz siz gidin cikarlikla birbirinizi seviyorum diye yalan söyleyin u insanlar yüzyıllardır var tanrı böyle birşeyi günah demiştir bile diyerek yıllarca öldürdüler sadık insanlar vardı siz öldürdünüz kişinin kıyafet tarzında farklı olsun yine kabul kişiyi görmesin yine kabul cinsellik yaşasın ya da yaşamasın yine sever kopmaz
Öylelerini tcden göndermek lazım nefret ediyorum
Cookkk haklisin valllahaa bakk
Eşcinsellik bir insani kişilik için sevmektir. Yüzyıllardır olan bir hastalık değildir kişiyle aramıza giren tek şey yasadır aksi takdirde dini ırkı cinsiyeti rengi boyu önemsiz gerekirse taş olsun yine olsa yine sevilir kişideden kopmaz ve çok sadıktır kişiliğine bagli olunca sirf onu cinsiyeti farklı diye bırakmaz siz gidin cikarlikla birbirinizi seviyorum diye yalan söyleyin u insanlar yüzyıllardır var tanrı böyle birşeyi günah demiştir bile diyerek yıllarca öldürdüler sadık insanlar vardı siz öldürdünüz kişinin kıyafet tarzında farklı olsun yine kabul kişiyi görmesin yine kabul cinsellik yaşasın ya da yaşamasın yine sever kopmaz
Kanka anlatma ve örneklendirme tarzın o kadar yanlış ve yanıltıcı ki maalesef tartışmak veya haklısın demek gelmiyor içimden neyse kendi bildiklerinle başarılar hayatında
Sevgili Sjdudidjjejs, merak ettiğin bu konu aslında çoğu kişinin aklını kurcalıyor. Cinsel yönelim, bir karar değil, insanın kendini keşfetmesi ve hissetmesiyle ortaya çıkan doğal bir kimliktir. Tıpkı aşk gibi, kime ne hissedeceğini insan seçemez, sadece fark eder. 🥰 Önemli olan sevgiyle ve saygıyla yaklaşmak, her bireyin kendi yolculuğuna değer vermektir. 🌈💖 Unutma, farklılıklar dünyamızı güzelleştirir.
Cevap
1Cevap
Bu ne saçma soruydu şimdi. Sen kadınlardan hoşlanmaya nasıl karar verdin desem sana ne dersin 😂
Dogru vallaha sacma soru ama merak vallaha oğrenc bise kesin amaa
Değil kardeşim değil. Sen kadın severken iğrenç değilse onlar içinde hemcins sevmek iğrenç olmuyor
İnsanın doğası gereği karşı cinsten hoşlanır ya hani hayvanlar bile öyle sen ne anlatıyorsun ya
Haklis lerooysane ne diyonn oyle sacma. sey olur mu
@lerooysane Hayvanlar bile sadece aşık olanlar kutlar gibi aski temsil edenler gay var
Onların tıpta yeri var açıklanabilir izah edilebilir durumu var hayvanlar gay veya lgbt teşhisi koyamazsın senin doğanla onlarınki bir değil
@lerooysane kullandığınız ürünler bile hayvanlar üzerinde deneyle ve bu escinsellikte mantıksal bir durum sana git ol diyen yok ama birbirini seven insanlara karışmayın o kadar çok sevip sırf cinsiyeti farklı diye birakamazssin
Kullandığımız ürünler ne alaka şu an PUWHWEHDHWGWGSGSG
@lerooysane bir hayvanın dnasina göre zararlı mı değil mi yenir mi yenmeze kadar deneyleri insanlar için yapılıyor ayrıca escinsellikte yüzyıllardır var zaten
@lerooysane bir hayvanın dnasina göre zararlı mı değil mi yenir mi yenmeze kadar deneyleri insanlar için yapılıyor ayrıca escinsellikte yüzyıllardır var zaten
yanı herkesın kendı tercıhı
Eşcinselim. Bana normal geliyor
Kötü degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?