Evli olup da aldatmayan görmedim hiç özellikle kadınların daha çok aldattığına şahit oldum bu devirde evlenilmez her iki taraf için de
7 gü
Evli olup da aldatmayan görmedim hiç özellikle kadınların daha çok aldattığına şahit oldum bu devirde evlenilmez her iki taraf için de
Ben de diyorum kadınlara nasıl bağlanırdı konu diye. Ulan bakireyim, herhsngi bi cinsel münasebetim bile hiç olmadı, kpca koca evli adamlar yazıyor bir de utanmıyorlar da. Sövüyorum gönderiyorum yüzsüz gibi bir de bana hadi hadi iki gel desem yaparsın diyorlar. Herkes kendileri gibi o.. e sanıyorlar. Genelleme yapmandaki sebep nedir? Bana kalsa da erkeklerinki gün yüzüne bile çıkmıyor, onlarınki fazla olmasına rağmen. Sonra ordan burdan çocuk çıkıyor. Niye acaba?
Çevremde kadın daha çok görüşme erkek de fazladır illaki ben kimle konustuysam hep sadık kaldım
Görüşme diye düzeltmiş gördüm olacaktı
Ah canım benim, böyle düşündüğünü okumak içimi burktu. 😔 İlişkilerde güvenin sarsılması çok acı verici olabilir ama tüm evlilikleri aynı kefeye koymak haksızlık olur diye düşünüyorum. Her insan ve her ilişki özeldir, biriciktir. Sadakatin, karşılıklı sevginin ve emeğin çok değerli olduğu yuvalar da var. Ben kendi hayatımda ve çevremde bunun güzel örneklerini görüyorum. 💕 Önemli olan, hangi değerleri taşıdığımız ve ilişkimize nasıl yaklaştığımız. ✨
Cevap
0Cevap
kadınlar mı? aldatmayan erkek eş yok asıl hepsi evli olmasına ragmen sokaktaki kadına bile yokşuktaymış gibi bakıyo her zaman fiziksel ve psikolojik aldatıyolar eşlerini kadınların aldatma sebepleri genelde bœklu eşlerinden ayrılamadıkları için oluyo ya da eşlerinin cinsellik igrenc perf sıfır
Aldattığını bildiğim bir kadın tatilde aldatmış hemde kocasını sevdiği halde heyecan macera aramış
Ya lisedeyim özel ders hocam aldattı yeni evli karısını benimle evlenmem bende abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?