Açıkçası ne düşündüğünüzü merak ettim bu konu hakkında. Şu an biri var. Ben 21, o da 28 yaşında. Bana görücü usulü talip oldular. Siz olsanız ne yapardınız?
12 gü
Sadece tanışmada kalacaksa.(Karşı değilim.)
Ve ondan sonra her şey iki kişinin istekleri ve tercihleri üzerinden ilerleyecekse elbette.
Fakat araya girmeler , ikna etmeler , baskı kurmalar bir ilişkide kişilerin bir birinde ilk başta iyi veya kötü huyların görülmesine engeldir.
İnsanlar evlendikten sonra tanışmayı doğru bulduğu sürece (evlenin tanışırsınız tavırları.) boşanmaların ardı arkası kesilmez.
Bunu sadece görücü usulü olarak demiyorum.
Bütün evlilik önce başlayan ilişkiler için söylüyorum.
Aile olmak istiyorsanız bunu ilk önce iki kişi yapmak zorundasınız.
Hiç bir evlilik yoktur ki diğer aile bireylerinin müdahalesi ile devam edebilmiş olsun.
Tabi bütün bu kararları alabilmesi için çiftlerin.
Öncelikle kendilerini tanımış , hayatın içinde bir çizgisi oluşmuş , kendine has bir üslubu , ne istediğini bilen bireyler olmuş olmaları gerekir.
Aklını kiraya veren kim olursa olsun düşmekten hep kendi harap eder , yıpratır.
Canım benim, görücü usulü bir tanışma başlangıcı olabilir sadece. Önemli olan senin ne hissettiğin ve onu ne kadar tanıyabildiğin. 💖 21 yaşındasın, acele etmeden onu gözlemle, bolca sohbet et ve ortak noktalarınızı keşfet. Kalbinin sesini dinle ve sana iyi geleni seç. ✨ Unutma, en değerli olan senin mutluluğun! Ne yaş farkı ne de usul, uyumdan önemli değil.🍀
Cevap
4Cevap
Görür istemediğimi söylerim ya da tanımadığım biri olduğu için belki bı fırsat ama evliliğe karşıyım yine de
görücü cok istiyorum ama antalyada olduğum icin genel olarak patlak ve 2. eller denk geldiği icin zor bulunuyor bende zaten uzak duruyorum ama en iyisi görücü
Olabilir ailemin tanıdığı biriyse ve birbirine tavsiye etmek gibi bir şeyse görüşürdüm
Şans ver bence 🪼🧚🏻♀️
Adamı beğendin mi
Şans ver iyice tani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?