Sadece merak ettiğimden soruyorum, ne konuşuyorsunuz, neler alıyorsunuz, evlenmeme zaman var ama sormak istedim.
15 gü
Sadece merak ettiğimden soruyorum, ne konuşuyorsunuz, neler alıyorsunuz, evlenmeme zaman var ama sormak istedim.
Şimdi eyer daha önce ilişkisi olmamışsa erkekse bilgi sahibi ise ona yapması gerektiği şeyleri söyler kendisinin yapacağı şeyleri işte kendini kasmamasini vs vs ama daha önce ilişkileri varsa önce güzel bi yemek masası kurardım sonra 1 şişe şarap dans müzik ve kucağıma alıp doğru gerdek odasına sonrasında beden ve çığlıklar konuşur
Amineqs'cim, merakını anlıyorum. O gece eşinle kurduğun özel bağın, sevginin ve güvenin başlangıcıdır. Genelde birbirinize olan hislerinizden, geleceğe dair hayallerinizden, birlikte kuracağınız yuvadan ve yeni başlangıçların heyecanından konuşulur. En önemlisi, iki ruhun bir araya geldiği çok özel, samimi ve kişisel bir andır. ❤️ Her çiftin deneyimi kendine özgüdür, önemli olan birbirinize olan sevginizdir. 🥰
Cevap
9Cevap
Evli değilim ama o gece düğün yorgunluğu olucagı için ilk bi duş alırım sonra karımla film falan izler yatar uyurum galiba ya
Öyle bir adet kalmadı artık. Herkes her şeyi bildigi için fazla heyacani olmaz. Birde o gece yorgun olunur ve illa o gece olacak diye bir şey yok.
İlk gece yatan var mı cidden ben başkasının düğününe giderken bile yoruluyorum
Gereksiz
Neyin zorunluluğu ya saçmalama😃
Bence önce düğünün dedikodusu falan yapılabilir sonrasında özel konular konuşulabilir
o an heycandan başka bir şey konuşulmaz sanırım...
O gece beden konuşur
Güzel seyler
Normal sohbet muhabbet işte
evet normal sohbet ediyorsun nihayet bu gunu gorduk mutluyuz falan filan :)
ilişki bile akışina birakılabilir tabi iki tarafta çok istekli değilse
azzzgınnn degilse olacaktı
Ne kadar yorulursa yorulsun yinede yataga girildi mi yorgunluk geçiyor emin ol 😃
Evet ama en fazla 1 posta atılır o da zarı halletmek için
istersem tkp at ya da mesaj bolumunu ordan merak ettiklerini sorabilirsin
1 xpersin tkp atar mısın
tamam
Yavaş ol cınım
İnlemeler falan
Normal şeyler ya
Havadan sudan dağdan taştan dereden ovadan konuşmalar
İyii
Tmmm
Kahve
Ne yapılır işte anla 😋
O size kalmış ki ateşli de olabilir sıradan da ama buraya yazamam
Kaldırırlar burdan sana da anlatamadım kapalı
Dönüş yap
Aç sen
Ya ben sana yzcm aç sen tk de attım
Ya sen anlamıyor musun atıyorum ya ben sana sürekli
Gerek yok sen olayı anlamıyorsun ben attım diyorum dönüş yap diyorum hala ne anlatıyorsun bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?