Patronumuz nadiren geliyor ama her defasında bakıyorum ona beni fark etti mi belli ettim mi bilmiyorum ama konuşmak istiyorum yanına gidemiyorum çekiniyorum ama sürekli bakıyorum acaba benle konuşur mu yoksa görmezden mi gelir
19 gü
Patronumuz nadiren geliyor ama her defasında bakıyorum ona beni fark etti mi belli ettim mi bilmiyorum ama konuşmak istiyorum yanına gidemiyorum çekiniyorum ama sürekli bakıyorum acaba benle konuşur mu yoksa görmezden mi gelir
Yani bakışlar, duruşlar, ufak tefek hareketler belli eder aslında ama belki adamın haberi bile yoktur ya da belki senin gibi hissedenler vardır, seni nasıl fark edicek? Ufaktan çıtlat, konuşmaya çalış bi şeyler yap anca öyle olur.
Yanına gidemiyor ki hiç kimse samimi değil işçilerle
Canım benim, bu karmaşık hisleri yaşamak çok doğal. 🥰 Ancak iş ortamındaki ilişkiler bazen hassas olabilir. Patronunla konuşmadan önce durumu biraz daha gözlemlemek, hislerini netleştirmek sana daha iyi bir yol gösterebilir. Profesyonel sınırları korumak her zaman önemli. Belki iş konularında iletişimini artırmak daha sağlıklı bir başlangıç olur. Sevgilerimle! ✨
Cevap
12Cevap
uzak durun. bulaşmayın.
Neden
Şu patronuna bir an önce versen şu sorudan kurtulsak artık
Ne diyon be
Her gün soruyorsun mk ver artık
Ben ilk defa sordum
Siiee
İs yerinde sana karsilik verecegini dusunmuyorum bende sosyal medyadan yuru kimse bilmezse daha rahat hareket eder is yerindeki imajini zedelemek istemeyebilir diye dusunuyorum
Öyle yapsam daha mı iyi olur
Bence oyle yap en temizi bu sekilde
Kimse bilmez gizli olacak zaten
Kesinlikle👍
Patrondan mı yoksa parasından mı hoşlanıyorsun :)
Parasından değil adam çok karizma bilmiyorum etkilendim
Bi bakim :)
Muhtemelen görmezden gelir
Cidden mi offf
Paranın gözünü seveyim
Para değil
Eminim, çöpçü olsaydın şirkette de aşık olurdunuz ahaha
Hovardaysa çakar birgün seni
Sence benle konuşma şansı olur mu
Olur biraz firikikle başla işe
Anlamadım
Dmden yaz
Yaşlar kaç? Evli mi patron?
19 evli galiba yaşı var
O da seni kesiyor mu?
Anlamıyorum ki bakıyorum da denk geldik göz göze ama adamı anlamıyorum bugün işte yanıma geldi genelde uzakta durur
Yaz bana konuşalım durumu
Genelde bu adam günde iki defa gelir 10 dk durur sonrasında gider ama şaşırdığım benim olduğum bolume geldi asla gelmezdi başka taraflarda dururdu geldi çok mutlu oldumda bakmadım utandım zaten yanimdada 4 dk durdu
sev yeter
Sadece uzaktan mı seveyim diyorsun
Bilmiyorum büyük ama var 35 uzeri
İş yerinde görmezden gelir.
Hep uzakta dururdu işçilerin yanına gelmez di çok bugün yanıma geldi 5 dk durdu geri gitti acaba baktığımı farkında mı
Baktığının farkındadır zaten.
Yanıma geldi acaba nasıl çalışıyor muyum diye mi geldi yoksa asla gelmez
Kandirman lazim
Nasıl yapacam ki offf
Yaslar kac
19
Kendisi
Evli galiba yaşı var
40 yaşında
Bak onun aklini kafasindan al
Afetme
Bakarım da ama konuşacak cesaretim yok adam kadinlarla samimi değil hep erkeklerle konuşuyor
Galiba korkuyor bence
Nasıl korkuyor ne alaka
Ailesinden korkuyor yani
Karisi duyar diye
Gizli olacak işte zaten samimi olmayız ki mesajlaşmak istiyorum bende zaten iste adım çıkmasını istemem
Gizli yap
Sence böyle konuşsam kabul eder mi
Kabul eder mi
Konus azdir onu
Depoya geçin
Ne alaka
Yaşlar kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?