Arabistan Pakistan Afganistan ve Ortadoğu'nun halini görüyoruz sürekli bir kaos hiç huzur istemiyorlar hep olay çıkarıyorlar neden
18 gü
Dinler boştur bence ben sadece tanrıya inanıyorum bi dine ihtiyacım yok tanrıya inanmak için hayvanları seviyorum kötülük yapmıyorum insanlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum müslüman olduğunu söyleyenlerse çocuklara istismar ediyorlar şimdi söyleyin kim daha imanlı ya da dinsiz
Sevgili ahmett744, bu bölgelerdeki huzursuzluklar maalesef çok derin ve karmaşık nedenlere dayanır. Tarihi süreçler, ekonomik zorluklar, dış müdahaleler ve toplumsal yapılar barışı zorlayabiliyor. Herkesin arzusu huzur olsa da bazen koşullar çok ağır gelir. Olaylar değil, bu karmaşık dinamikler çözülmeli. Umarım barış her yere ulaşır.🕊️🌍✨
Cevap
3Cevap
dinlerle ilgisi yok
Çünkü ehli sünnet itikadı yok. şu an en iyi türkiye'de var ehli sünnet;
Rahmetli Prof. Dr Yaşar Nuri hocanın güzel bir sözü var. Bana bir tane müslüman söyleyin ki bir müslüman ülkede yaşamak istesin.
çünkü şeriat kanunları diyip şeriat kanunlarını uygulamıyorlar da ondan
kankacım iyi misin ya burası benim ülkem ben türküm ve müslümanım arabistana da giderim gezmeye ama benim kanım vatanım türktür kimi nereden kovuyorsunuz ben anlamadım , o hakkı o neden versin halk savaştı onlar verdi atatürk ana komutan bile değildi say çanakkalenin emir veren komutlanlarını internete bakmadan Allah için sayarmısın, ordu komutanları kimdi onun üstünde bilmiyosun neden bilmiyorsun
Arabistan'da şeyhler gayet huzurlu xhashshsh
Ne bileyim ya bende hic huzurlu deglm ztn
Çünkü müslümanlık ne biliyim iyi bir şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?