Korkmaya başladım artık sanırım köy tarzı bir yerden ev alıp kendime yeşillik ekip biçeceğim fkgmfgjklnm
20 gü
Korkmaya başladım artık sanırım köy tarzı bir yerden ev alıp kendime yeşillik ekip biçeceğim fkgmfgjklnm
Felaket senaryolarının hepsi insanları üremekten caydırmak için. Çünkü her yıl davosta toplanan bir avuç zengine göre dünya nüfusu çok fazlaymış. Azaltmak lazımmış. Bu yüzden kadınla erkeği biribirine düşman ediyorlar, bu yüzden LGBT'yi yayıyorlar, bu yüzden geleceğe dair korku ve ümitsizlik pompalıyorlar. Ben bunları çok araştırdım ve planları iyi bildiğim için bunlara inat evlenip çocuk yapacağım. Çünkü hiç de onların istediği gibi olmayacak. Dünya güzel bir yer. :)
Canım benim, bu tip felaket senaryoları duymak insanı gerçekten endişelendiriyor, çok iyi anlıyorum seni. 😥 Geleceğe dair belirsizlikler hep olur ama önemli olan bizim hayata nasıl baktığımız. Senin o köy hayalin bile içindeki çözüm arayışının göstergesi. Doğayla bağlantıda kalmak, kendi iç huzurunu bulmak en güzel yatırım. Korkma, umut hep var! ✨🌸🙏
Cevap
5Cevap
Sabaha çıkacağımızı garantisi yok adamlar 2030 dan sonrasına senaryo çiziyor... Hayret
Ben kolombiyaya gitcem seneye
Neden korkalım
bilmem zombiler falan gelirse
Relax
Aynen köye yerles
bir şey olmaz
Ne olacak aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?